Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Fomexd

Member
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Fomexd

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. well recently i posted a few problems here, but apararently the problems don't leave me ? now i update all the drivers all the bios, the chipset etc etc. My gc (rx 570 8gb) doesn't run good, i can do all things except stressing out. i've been playin minecraft with texture packs and shaders and got 70-80 fps, but 10 seconds later just freezes. idk what really is happening if u could help me again pls. Have a nice day! CPU: AMD A10-7850K 3.7 GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Micro ATX FM2+ Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory ) Storage: Kingston A400 120 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Seagate Barracuda 500 GB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Gigabyte Radeon RX 570 8 GB GAMING 8G Video Card Power Supply: EVGA BR 600 W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply
  2. I posted before, but i can't find the crossfire or dualgraphics in my bios. i need to disable for check if that is the solution for show video on my rx570. i have this. PCPartPicker Part List: https://pcpartpicker.com/list/fndZgw CPU: AMD A10-7850K 3.7 GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Micro ATX FM2+ Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory ) Storage: Kingston A400 120 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Seagate Barracuda 500 GB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Gigabyte Radeon RX 570 8 GB GAMING 8G Video Card Power Supply: EVGA BR 600 W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply
  3. Again me, so last night i tried a different solutions to my problem. My problem is i can't run a rx 570 8 gb card on a amd a10-7850k, i can't find what's the problem. maybe is the amd dual graphics or crossfire but i can't disable from the bios or de software. i really don't know what is happening. i u can help me i will aprecciate <3. Thanks. i have this: PCPartPicker Part List: https://pcpartpicker.com/list/fndZgw CPU: AMD A10-7850K 3.7 GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Micro ATX FM2+ Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory ) Storage: Kingston A400 120 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Seagate Barracuda 500 GB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Gigabyte Radeon RX 570 8 GB GAMING 8G Video Card Power Supply: EVGA BR 600 W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply
  4. yeah, i look and connect all properly in place. Maybe i should contact....
  5. it doesn't work. i tried to remove the battery, i used a jumper to use clr_cmos and still having the problem, i will install a old driver for look to disable crossfire or dualgraphics.
  6. Well, i have this. PCPartPicker Part List: https://pcpartpicker.com/list/fndZgw CPU: AMD A10-7850K 3.7 GHz Quad-Core Processor CPU Cooler: Cooler Master Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler Motherboard: Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Micro ATX FM2+ Motherboard Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory Memory: Kingston HyperX Fury Blue 4 GB (1 x 4 GB) DDR3-1600 Memory ) Storage: Kingston A400 120 GB 2.5" Solid State Drive Storage: Seagate Barracuda 500 GB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive Video Card: Gigabyte Radeon RX 570 8 GB GAMING 8G Video Card Power Supply: EVGA BR 600 W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply If i put the RX 570 GRAPHICS CARD IT JUST FREEZES OR DON'T EVEN BOOT WINDOWS 10. i looked so much for days now i don't know what really is the problem. if you can help a dummie i appreciate alot. thx. (sorry for my english isn't my natal language)
×