Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sahlhrahou

Member
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About sahlhrahou

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. sahlhrahou

    PSU QUESTION

    Should i buy a 600w 80+ gold or 800w 80+ bronze Psu
  2. sahlhrahou

    Wi-Fi Issue

    I have a ZTE ZVX W300 modem/router that my Isp provided and it worked just fine for the last 4 years. but recently i've had an issue with connecting via Wi-Fi in all wirless devices (laptops, phones...) the wirless device connect to the wifi but it shows that there is no internet access while my desktop who is connected via ethernet in working just fine. Ps: i used chrome and it shows this error (dns_probe_finished_no_internet) i tried changing dns servers in the ipv4 settings but nothing changed.
  3. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    Since i wanted to replace the ram stick i bought a corsair vengeance DDR4 16gb (8gbx2) 2400mhz
  4. sahlhrahou

    PSU Doubt

    i recently finished building a ryzen gaming pc MOBO: MSI A320M PRO-VH PLUS CPU: Ryzen 5 1600 RAM: Corsair Vengeance DDR4 16gb (8gbx2) 2400mhz GPU: GIGABYTE AORUS GTX 1660 TI 6GB PSU: SMART POWER 400W 80+ BRONZE CASE: Cooler Master MB520 RGB it running just fine and no problem but i'm worried that the PSU will fry other component since in the graphic card manufacturer website they say that the recommended is 450w PSU Please Help!!
  5. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    the problem was with the ram stick , I replaced it and problem solved The thing is i have a little doubt about my PSU it's a 400w 80+ bronze and its running just fine with no problem, but in the long term will it cause a problem or fry other component?? please help!
  6. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    i tried that nothing changed
  7. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    the ram is 8gb DDR4 2133MHZ
  8. sahlhrahou

    Ryzen build issue

  9. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    the cpu doesn't have onboard gpu but just to make sure i tried that but nothing happend the dram debug led is continuously on
  10. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    the dram light is on all te time even when i booted without ram
  11. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    i pluged it in both
  12. sahlhrahou

    Ryzen build issue

    i have 1 8gb stick and the mobo have 2 slots and i tried it in both slots
  13. i recently finishef building a ryzen gaming pc but when i finished putting everything in place and i turn it on the fan spin and case led lights is on but no display. MOBO: MSI A320M PRO-VH PLUS CPU: Ryzen 5 1600 RAM: Crucial DDR4 8GB 2133MHZ GPU: GIGABYTE AORUS GTX 1660 TI 6GB PSU: SMART POWER 400W 8+ BRONZE CASE: Cooler Master MB520 RGB Ps: when i turn the pc on the ez debug led indicate solid white in dram and i tried turning on the pc without ram but nothing changed still solid white in dram debug Led please help
×