Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

hiltomedy

Member
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About hiltomedy

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So basically my friends have been able to play the multiplayer mode within a couple of hours after the launch, however I’ve been trying for about 4 days now and i’m still unable to host or join a multiplayer game. I’ve tried hosting the game but just receive some connection error and turning off my antivirus didn’t seem to help. Anyone know why i’m still having these issues or how i can resolve it?
  2. So basically Ive had no issues in the past with my wifi, I was able to reach around 15 up to 20mbps which I was completely fine with. However now the most Ive ever gotten was around like 4, Ive tried calling my ISP to see if they can resolve it, changing my wifi channels and also DNS servers but nothing so far has helped. I havent moved my computer anywhere since I was able to get 15mpbs and it would be really hard to use ethernet as my computer is on the second floor and I would prefer not to move my router.
  3. So when i boot my computer i get 2 options for booting windows 10, volume 6 and volume 9, volume 6 is for my hard drive while 9 is for my ssd. I was wondering how i can just boot off my hardrive without having to choose which volume as it slows down the startup process. Also if i delete the windows files which come from the windows 10 installer on my ssd ( i have them on my hdd, i have a duplicate of what is shown below in my hdd ), will i be able to boot without having to choose volume?
  4. Hey, i have an i7 6700k, 16gb of ram, and a gtx 1660 ti gaming x from msi, woudl i be able to handle the game?
  5. still nothing, i think i’m going to be replacing it can you recommend me any good motherboards for the i7 6700k preferably below 170? (canadian dollars)
  6. So my pc can turn on but when i try to press the pwr button again it doesn’t turn off. Also when it’s on i get no display and my keyboard nor my mouse turn on either, however, my usb mic can turn on. I’m not really sure the cause of the problem, i doubt its the mobo because it’s only a month old since i bought it but any help is greatly appreciated, thanks.
  7. So my pc can turn on but when i try to press the pwr button again it doesn’t turn off. Also when it’s on i get no display and my keyboard nor my mouse turn on either, however, my usb mic can turn on.
  8. so i was removing cables from my pc trying to replace some parts, while pulling out the usb 3 connector it came out like that and i’m not sure if that will affect anything if i just insert it back
  9. hey good news is i got my pc to turn but now i have another problem, my mouse and keyboard don’t light up - however my usb mic does - and i wasn’t getting a signal, also i don’t think maybe pc could turn off by pressing the button without flipping the switch on the psu.
  10. alright thanks i’ll try them later
  11. yea i do i plugged both those in edit: by 8 and 16 i thought you meant the 24
  12. if doubt my board is dead however because i have a feature on my mobo which can give power to a usb while the pc is off, currently my usb mic is on but not my pc
  13. yes i have and i tried the bridging thing but it didn’t work
×