Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Frenchy19951

Member
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Frenchy19951

  • Title
    Newbie
  1. Fixed everything! The Razer didn't have the proper Thunderbolt plugged in. Don't know how I mixed them up. Both cards are recognized and work. Now the AGA. ALL I did was uninstall EVERY NVIDIA/AMD driver/programs from my laptop, disconnected the GA from where I had put and repositioned it to a new location, then replugged everything and VOILA! the AGA recognizes BOTH cards! Only once the Razer Core X worked with the R4 and recognized the cards, did the AGA recognize the RTX 2060 & Readeon Vega 64. WHAT A HASSEL! Now: 1. Alienware (DELL) are ABSOLUTE LIARS & FULL OF IT!! For the last 3 days I've been on the phone and all I kept getting told is that ONLY the Alienware Graphics Amplifier would work on my R4 and ONLY these cards; https://www.dell.com/support/article/us/en/04/sln300946/alienware-graphics-amplifier-supported-graphics-card-list?lang=en will work on the R4. As you can see neither cards are listed. I had already purchased my Razer Core X & VEGA 64 for my mac-mini and it works great, but since I was told by DELL only the GA would work with the approved list of cards, I bought the Amplifier. The approved dimensions (as told by the tech support I spoke to; https://imgur.com/4NrBSux & here online; https://www.dell.com/community/Alienware-General-Read-Only/AGA-video-card-limits-Length-10-50-quot-Height-4-37-quot/td-p/5555839 ) is L10.5" x H4.37" MAX. Not true. The RTX 2060 is L= between 8-9" x H=between 4.5"-5.0" (can't recall EXACT) but the cover will close (although nothing taller WOULD FIT!) and VEGA 64 L=10.3" x H4.3" 2.My laptop is only 100 days old, should be in top condition. WHY only once the Razer Core X worked did the AGA worked, I DON'T KNOW! All's I did was plug the thunderbolt that came with the Core X (Absolutely necessary for Core X to work, no extensions unless its 40gb/s) and reinstall all NVIDIA & AMD Drivers. 3. After using both EGPU's & RTX 2060 & VEGA 64 and running some quick benchmarks off of Forza 7, I get average fps50 with VEGA 64 & fps30 with the RTX 2060 on the Razer Core X, resolution set to 4k. With the Graphics Amplifier I get average fps58 with VEGA 64 & fps42 with the RTX 2060 resolution set to 4k. So in conclusion after 3-1/5 days of hell both systems work. With both cards. DELL are complete thieves and liars. The drivers that installed for 2060 are; The latest GeForce Game Ready Drivers and the desktop RTX 2060 drivers (DCH) For VEGA 64; Latest version of AMD Software & VEGA 64 drivers. I will upload photo & video proof once im done editing.
  2. DELL said BIOS was up-to date but I might do a complete reboot of OS like it was when I got it. If I can't figure out the Alienware Graphics Amplifier with the RTX 2060 im going to return it and get the RTX 2070. That way if the AGA still doesn't show the card my warranty will cover and I 'll know maybe its laptop or the AGA itself the problem. So what about the Razer Core X? I NEED to know what Linus did!
  3. That's what I keep reading about the AGA. Except no one will post what drivers/method they used for the RTX 2060. Since Alienware doesn't have it on their approved list of cards they won't help me. They know what the fix is but won't tell. Linus mentioned in a video that after disabling some Alienware services it worked. If I can find out what those are I can at least use the Core
  4. This is the 64; PowerColor Radeon RX VEGA 64 DirectX 12 AXRX VEGA 64 8GBHBM2-3DH 8GB 2048-Bit HBM2 PCI Express 3.0 CrossFireX Support ATX Video Card Fan Cooled (Black) The 2060; https://www.amazon.ca/gp/product/B07MC23VS4/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1
  5. Sorry didn't see edit. Yes im using a 4k tv but its plugged into the laptop. I 've tried plugging into either 2060 or 64 with both egpu and nothing. im paralyzed so im never out of bed and am always connected to the TV.
  6. Either one. I would prefer the AGA but will settle for either. I am just finshing reinstalling the drivers to try againg. The Core was only showing up underUSB Devices in device manager but not the Vega 64.
  7. In a video Linus mentioned disabling some alienware services. Which one? I also have a Graphics Amp but i've tried both a RTX 2060 AND a Readeon Vega 64. Neither show up in device manager. The core shows up but in USB devices in device manager. So neither the Core or AGA will show my cards. The NVIDIA drivers will download but doesn't show the 2060 and the AMD software says I have no AMD cards. Im lost. Contacted DELL and the won't help since im not using an approved GPU in the AGA, that my warrenty doesn't cover this. IT WAS A DELL WORKER who told me the 2060 WAS approved! Since I already have the Core X I figured i'd use that one. Lots of forums people say they got either the AGA or Core X with either the 2060 or Vega 64 working! But no one has explained HOW! Please someone help. Ryan youtube video of someone using an Alienware Graphics Amp;
×