Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wolvyreen

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Wolvyreen

  • Title
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. So the final update is the following for any future people having the same problem. I was ready to reinstall my windows when I read somewhere that someone downloaded the ASUS Aura software and was able to control their RAM Modules that way. So I figured that if I was going to reinstall, I had nothing to lose.... It worked! I can't believe it. Running the ASUS Aura software to control my G.Skill RAM on a Gigabyte Aorus Master. GG!!!
  2. So some news, Reinstalling the Xtreme Tuner for the Galax 2080ti HOF GPU seems to have resolved the LED Display issue. so 1 down...
  3. At least I'm not alone but I find it amazing how rare this seems to be. I can't believe that noone else has had this problem and a solution hasn't been found ? Im going to try installing windows on another drive now to see if it is something wrong with the Windows installation or Drivers.
  4. Hi, I have tried everything I can think of to get this working. It's a bit of a long winded situation that I will try and explain and I really hope someone can help. Before we get in to it, I am aware that the gigabyte software is SH@# but we have no other software to use to control the mobo lighting. My System Deets: Lian Li PC-O11 Dynamic XL Corsair RM850i 850W 80 Plus Gold Certified Fully Modular Desktop Power Supply Gigabyte X570 AORUS MASTER AMD AM4 Rev 1.0 AMD Ryzen 9 3900X G.Skill F4-3600C16D-32GTZRC Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4-3600MHz CL16 Samsung MZ-V7S1T0B 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 2280 Western Digital WD4003FFBX Pro Red 4TB SATA Galax GeForce RTX 2080 Ti HOF 28IULBUCV6HF 11GB GDDR6 NZXT RL-KRX72-01 Kraken X72 360mm All-In-One Closed Loop CPU Cooler 7X Corsair CO-9050041-WW ML120 Pro 120mm Fans Corsair CL-9011110 Commander Pro All-In-One Controller Windows 10 Professional 64Bit 1909 (OS Build 18363.592) BIOS Version is latest F11 (Release date: 2019-12-09) Nothing has been OC'd as yet So, yesterday I noticed that everytime I tried opening the RGB Fusion app, it would say "Please Wait..." and then just exit. the same would happen with the Trident Z lighting control Software. So I started the whole troubleshooting saga and eventually Completely uninstalled ALL Gigabyte software and G.Skill Trident Z Lighting Control Software. I used CCleaner to remove any remnants of files and cleaned up the registry as well. I also manually scanned my entire drive for an anything related to RGB Fusion and G.Skill I then reinstalled the RGB Fusion software and I was surprised to see it work. However, NOW I can only control my mobo RGB and not the RAM. The RAM is now stuck on RAINBOW. So I figured, well I don't care, I will anyway control the RAM using the Triden Z Lighting Control software but when I started the G.Skill app, it also opened now but shows NO RAM sticks to manage. So then I realise that the RAM is now not being detected. And so I start becoming concerned that maybe CCleaner has borked my drivers or OS or something but then I realised that this all started BEFORE I touched CCleaner so..... I shut the machine down, removed and reseated the RAM sticks and tried again....NOTHING Then I shut the machine down, cleared the CMOS and reset the BIOS settings and tried again....NOTHING I then ran sfc /scannow from the command line as administrator....NOTHING I then ran DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth from the command line as adminstrator....NOTHING I tried REINSTALLING the Chipset drivers and reboot....NOTHING Then I look over to the LED display on my Galax 2080 ti HOF and notice that the display info is not showing. So... I check if the Xtreme Tuner software is running and it is. So I open up the app and exit it and restart it and the LED display STILL shows NOTHING. So now I am at a loss...I don't know where to from here.... Has anyone got ANY suggestions for me?? I would really appreciate someones help here.
  5. Hello All, I realise this is an old thread but I am experiencing this EXACT same issue. like EXACT!! Nothing different! I created my account simply to ask here is this was ever resolved and if so, what was the root cause and resolution? Please can someone tell me what they did to resolve this? Thanks Wolvy
×