Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

dark051128

Member
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About dark051128

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. OMG FREAKING BABY JESUS HOLY CRAP THAT WORKED, I GET MY SPEED BACK!! THANK YOU SO MUCH YOU ARE THE MVP. I WAS ABOUT TO RUN OUT OF MY WITS RIGHT THERE. DON'T KNOW HOW THAT WORKS THO!
  2. Just loaded a restore point from yesterday, gonna test the speed now.
  3. Just did that, and it doesn't work. Is my Nvme dying??
  4. Do I install all of them? https://www.asus.com/us/Motherboards/PRIME-Z390-P/HelpDesk_Download/
  5. No, I have only had windows defender update since 2018/01/09
  6. I tried uninstalling and reinstalling but it doesn't work.
  7. Yes, but it doesn't affect it since I already got the update a long while ago.
  8. No, what will happen if I reset my BIOS settings to default? Do I lose anything other than having to set XMP again?
  9. You can see it on the CrystalDiskMarks, it's a C drive and I have more than 85% of storage.
  10. Why did my Nvme M2 suddenly dropped 4 times of speed over a few days? My CrystalDiskMarks before: https://imgur.com/a/TFI5Gij after: https://imgur.com/a/zBOVR5D My Userbenchmarks before: https://www.userbenchmark.com/UserRun/14020998 after: https://www.userbenchmark.com/UserRun/14065839 This is so frustrating, it makes me wanna hammer down my pc and throw it out of the window. I only built this new PC like 2 weeks ago. Please help.
  11. Update, why is my 970 evo dropping to 1/4 of its speed?? https://imgur.com/a/zBOVR5D
×