Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Majazzleren

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Majazzleren

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark

System

  • CPU
    7700K
  • RAM
    Corsair 16GB 3200Mhz
  • GPU
    Nvidia 1070
  • Case
    Corsair midi something
  • Storage
    Mp500 x2
  • PSU
    750w
  • Display(s)
    144 G-sync
  • Cooling
    Shit
  • Keyboard
    Logitech
  • Mouse
    Razer
  • Sound
    Shit
  • Operating System
    W10/Mint

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Majazzleren

    Help..

    Well after factory reset, swapping drives, overrides and 40+ reboots.. Now it just booted.. and keeps booting.. something is rotten within' Wtf...
  2. Majazzleren

    Help..

    Installed Windows with it 3 Days ago, so yes. Tried a boot override, seems to just says fuck you and restart.
  3. Majazzleren

    Help..

    Then why wont it boot from a usb either? Seems a little odd
  4. Majazzleren

    Help..

    Spits out zero errors.. just enters setup after 3 sec.
  5. Majazzleren

    Help..

    Okay, so came home today and my PC wont boot, goes directly to BIOS Its a MSI PC mate board and it (should) boot from my M2 Nvme Mp500 drive, it wont. IT detects it, aswell as the other drives.. refuses to boot tho, tried a usb with W10 aswell, nothing. Checked the BBS priorities, not a problem... Getting a feeling my board is faulty, even tho it detects and Works fine in BIOS... Any tips? *Edit Its detecting the M2 drive, but just says PCI-E device [Remapping]
  6. Majazzleren

    Is my GPU dead?

    So my desktop started looking like this? sometimes when i join a game, it just disconnects the screen and reboots When it boots again it pixels the screen. but its works? i mean i can play and everything.. some wierd pixels.
  7. Majazzleren

    Post Your Battle Stations and Build Setups!

    i7 7700k Nvidia GTX 1070 Asus Strix MP500 Corsair Force series 240GB 2x Samsung 860 EVO 500GB 16GB Corsair 3200Mhz Ram DDR4 ASUS MAXIMUS IX HERO Shitty cooling from Coolermaster Corsair tower
  8. Majazzleren

    Thermal throttle

    Okay so i kinda figured some of it out, somehow the BIOS had reset it its fan settings so the pump wasnt running at full capacity.. i has gotten better, 10 degrees better. Tho' it still throttles when im stress testing it in Intel XT Shitty cooling- So just ordered Corsair H100x Liquid CPU Cooler
  9. Majazzleren

    Thermal throttle

    well yes, the pump runs it seems, the tubes are hot and everything, but what seems strange is that it jumps 50 degrees in 5 sec
  10. Majazzleren

    Thermal throttle

  11. Majazzleren

    Thermal throttle

    So apperently i dont know enough about this.. When i stress test my CPU in Intel extreme tuning, my starts thermal throttleling 2 seconds after. It also starts throttle when im for example doom and so on. the stable temp at desktop with no workload is about 41-44* celsius Can someone tell me if this is normal? i7-7700k cooled with Cooler Master MasterLiquid Lite 120 and theres plenty of airflow in my corsair midi tower, 5 fans to be precise. 3 inwards flowing and 2 out and it pulls in fresh air right next to the cooling block for my liquid cooling... Is the Cooler Master MasterLiquid Lite 120 simply shit? or am i missing something?
×