Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ziggzu

Member
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Ziggzu

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    Ziggzu
  • Steam
    Ziggzu

System

  • CPU
    Intel Core i5-7500 CPU @3.40GHz
  • Motherboard
    MSI H270 PC Mate LGA1151 ATX
  • RAM
    (2x 8GB) Corsair Vengeance DDR4 @2400MHz
  • GPU
    NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Case
    Deepcool Kendomen ATX Mid Tower Case - Red
  • Storage
    Kingston SSDNow 1400 240GB 2.5' SSD + Seagate Barracuda 3.5' 2TB HDD
  • PSU
    Corsair RM650x 650W 80PLUS Gold Modular
  • Display(s)
    Benq Zowie 1920x1080 2ms @60Hz
  • Cooling
    5 standard case fans
  • Keyboard
    Logitech wireless
  • Mouse
    Steelseries rival 100
  • Sound
    Cloud Core headset
  • Operating System
    Windows 10 (x64) Home

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes I did try that but I got the same message, however some interesting news: I took out my SSD with windows 10 from my desktop pc and put it into my laptop and it booted, but then about 30 minutes later i got a BSOD with the message: "MEMORY MANAGEMENT" but the memory on this laptop should be fine and if that was really the issue then it should have been fine on my desktop which has 2 sticks of 8gb RAM... It is very strange...
  2. If I install windows 10 again (which will suck quite a bit since i'll lose all of my SSD files probably) will i also lose all of my files on my HDD, as long as i select the SSD to put windows 10 on?
  3. I did attempt to diagnose and then do the automatic repair from my installation usb but it didnt work
  4. It does detect both of my drives, the SSD and the HDD, so there shouldn't be anything wrong with the right? The only thing that could possibly have caused the issue is lack of space on my SSD (which is only 240gb) but i didnt think that could mess everything up just because it was full (it may or may not have been full)
  5. Yeah I still get the same deal unfortunately. If I re-install windows on my SSD will it format it in the process? I did back up (move) some of my files i use regularly (one is a minecraft server) to my HDD so that would still be there even after formatting the SSD to put windows on it again, correct?
  6. I was only able to change the boot order to have my HDD as 1st in the "Hard disk drive BBS properties" never mind I was able to change it but I got the same message
  7. The first boot option selected is my SSD, and no matter how many times I select it i still get the same black screen with the message. Also the only usb devices I have in are for my wireless and one for my keyboard, there are no USB storage devices
  8. Hello all, I have had my desktop pc for at least like 6 months or so, built it myself with help of friends, and it has worked flawlessly since, no BSODs that I can recall, and I don't overclock or anything similar. Windows 10 is installed on my SSD with about 240gb capacity (stats of my pc build should be in my bio.) I didn't/don't tinker with my computer unless something goes wrong, such as now. I just turned on my computer as normal and it went past the motherboard screen to a black screen with the message in the picture. Attached are other pictures of the settings, but really I have no idea why it suddenly wont go to windows. Thanks in advance for any help.
  9. Ziggzu

    Windows 10 sound

    Alright thanks I'll give it a go!
  10. Ziggzu

    Windows 10 sound

    Anyone know how to stop Windows 10 from changing all the sounds to be different, i want them all to mimic the master volume but after i reset them all they just change back again...
  11. I think I got it working now, I just forgot to click "add port" after enter the details on the page from "Add new IPv4 port mapping" Marking topic as solved.
  12. Update: I have found the page, but it looks very complicated:
  13. Hello, I have just got a new router (I am with Westnet and it is a iiNet router: "TG-789")and got nbn and I would like to know: 1. If this router can actually support port forwarding 2. How do I add port(s) to it (It doesn't say anything in the manual) I have port forwarded before so I know pretty much how it works but I don't seem to be able to find any settings for it on this one as the interface is very different. Thanks in advance.
  14. @wirs I'm not quite sure what that is, (so likely not) but I know the motherboard is MSI H270 PC MATE LGA1151 ATX. Now that I think of it iIf an I/O shield is just the metal thing then yeah I think I have it installed!
×