Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Talunus

Member
  • Content Count

    58
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Talunus

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes, I fact the fans seemed to go into max spin mode, not sure which ones but the audible difference was clear, estimated wattage is 369, my psu is more than up to the task
  2. Ok i definitely will, should I try one thing at a time or adjust them both together?
  3. Now this is a bit beyond my capacity, where can I find these things?
  4. All drivers and bios is up to date as i said above
  5. Hey guys, awhile back my PC would reboot during heavy game load. I found that the audio driver for my Razer Krakens was the issue, so I wiped the driver, wiped the pc and started anew. Everything worked perfect with the new Hyperx Cloud Headset, at least for two weeks... Specs: Ryzen 7 3700x EVGA 240mm AIO MSI x570 MPG Gaming plus MOBO 2x8gb G. Skill Ripjaw 3600mhz (running at xmp) MSI RTX 2060 Super 500gb 970 Samsung NVME 2tb Barracuda WD 650watt Corsair CXM PSU Asus Wifi card adapter All drivers are up to date, Bios is latest update, and there are no new windows updates that need to be installed. Just yesterday, during a match of Modern Warfare, My computer rebooted... IT has been 2 weeks since this happened. Max temps of CPU was 79c and GPU at 72c. I know this can't be the issue. Just now, while streaming twitch while working on home renovation, the whole computer froze for 10 minutes till I manually had to reboot it... This has also happened last time the reboots were taking place, it would freeze after a game of Overwatch usually. Any thoughts or ideas? I'm at a lost for words... This originally started to happen after I replaced a bad Ryzen 5 3600x with the now Ryzen 7 3700x. The pins on the Ryzen 5 had been bent. Could this have damaged the MOBO?
  6. Hey guys, awhile back my PC would reboot during heavy game load. I found that the audio driver for my Razer Krakens was the issue, so I wiped the driver, wiped the pc and started anew. Everything worked perfect with the new Hyperx Cloud Headset, at least for two weeks... Specs: Ryzen 7 3700x EVGA 240mm AIO MSI x570 MPG Gaming plus MOBO 2x8gb G. Skill Ripjaw 3600mhz (running at xmp) MSI RTX 2060 Super 500gb 970 Samsung NVME 2tb Barracuda WD 650watt Corsair CXM PSU Asus Wifi card adapter All drivers are up to date, Bios is latest update, and there are no new windows updates that need to be installed. Just yesterday, during a match of Modern Warfare, My computer rebooted... IT has been 2 weeks since this happened. Max temps of CPU was 79c and GPU at 72c. I know this can't be the issue. Just now, while streaming twitch while working on home renovation, the whole computer froze for 10 minutes till I manually had to reboot it... This has also happened last time the reboots were taking place, it would freeze after a game of Overwatch usually. Any thoughts or ideas? I'm at a lost for words... Edit: This originally started to happen after I replaced a bad Ryzen 5 3600x with the now Ryzen 7 3700x. The pins on the Ryzen 5 had been bent. Could this have damaged the MOBO?
  7. And the noctua F12's are perfect for static air radiator fans? They look built for stating air flow but they don't mention it from what I read on amazon
  8. hey guys, just bought an EVGA 240mm AIO, I want to replace the fans though with better performing ones if there are? I know I'm looking for Static Pressure fans, 120mm each for a total of 2. Opinions?
  9. This did end up being the issue. The headset drivers were failing and upon deleting the "legacy" program for them, game runs perfectly fine.
  10. No worries, I appreciate the help. I'm currently running a mem test and a cpu test. Once both come back clear, im thinking its the failing audio driver for this headset. Going to swap it out, remove all of its drivers and get a new headset, see how that works
  11. ok, witht he power switch connector off and shorting it to start, I managed to game on COD for a good 30 minutes. I got off for a bit to do some Razer software uninstall due to the crackling in my headphones and then reinstalled. This fixed the crackling problem...Until I loaded COD again. And then as soon as I hit the lobby for a game, REBOOT.... Here are the temperatures and the what the system is reporting in Event Viewer. TEMPS: This is upon start up after crash. Stable temps before crash were CPU @ 68-81c, GPU @68-72c CPU MAX start up @ 80c, Idles @ 52-62c Chipset @63c GPU @41c Another thing of notice The two exhaust fans I have state on the box to have an RPM range of 1500 +/- 150 . HWMonitor shows it's max went to 5600-9800 RPM. Could this be an issue? I did set my own fan curve that keeps it stable between 1000-1650 RPM (Or so I thought) Error Logs before crash This seems a common warning: The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID {2593F8B9-4EAF-457C-B68A-50F6B8EA6B54} and APPID {15C20B67-12E7-4BB6-92BB-7AFF07997402} to the user DESKTOP-1199CVN\sergi SID (S-1-5-21-2727128531-1682553299-1275545593-1001) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. -The application-specific permission settings do not grant Local Launch permission for the COM Server application with CLSID Windows.SecurityCenter.WscDataProtection and APPID Unavailable to the user NT AUTHORITY\SYSTEM SID (S-1-5-18) from address LocalHost (Using LRPC) running in the application container Unavailable SID (Unavailable). This security permission can be modified using the Component Services administrative tool. This is a common critical for my headset my I don't see how it can cause a crash: The device HID-compliant headset (location (unknown)) is offline due to a user-mode driver crash. Windows will attempt to restart the device 5 more times. Please contact the device manufacturer for more information about this problem. A problem has occurred with one or more user-mode drivers and the hosting process has been terminated. This may temporarily interrupt your ability to access the devices. This popped seconds after reboot: The driver \Driver\WudfRd failed to load for the device HID\VID_1532&PID_0510&MI_03&Col02\a&11ef1284&0&0001. Lastly, noticed this log seconds before reboot: The start type of the Background Intelligent Transfer Service service was changed from demand start to auto start.
  12. How do I short the power on pins. Will it just need a contact to the puns or contact to the pins that remain in place while it is one?
  13. I will test in the morning, as if now it is too late for me to do anything without making matters worse... I will update the post when I test
  14. realised I put 2700x... this is a 3rd gen 3700x
  15. So if it does not cause a reboot, what would the likely outcome be? If it does reboot? Where should I look next. I mentioned ram speed above, 3600 mhz ddr4, set to xmp in bios so it is getting full 3600mhz
×