Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MatchewR

Member
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About MatchewR

  • Title
    Newbie
  1. UPDATE: All I needed was a fresh OS install. I'm not sure why my old SSD would do this, but now we have a new storage system and OS installed. Thank you everyone for the help. Especially badreg and Kisai. I learned alot haha
  2. Okay, so in BIOS Features, edit the Legacy settings? I'm sure I just need a fresh install to be honest. After three days and zero progress, I think that's all it is.
  3. It says "An operating system wasn't found. Try disconnecting any drives that don't contain an operating system."
  4. This whole problem just started happening out of nowhere after I moved my PC to another house. There are 3 drives. When SSD and HDD1 are both connected, it says "An operating system wasn't found." When just the SSD is connected, it says "Reboot and Select proper Boot device", and it says the same thing when SSD and HDD2 are both connected. Does that have anything to do with it?
  5. It is the selected Boot device. It's what I booted the OS off of when I first built it, so I'm guessing there's a bootable partition? And I will have to try it on a different machine to test it
  6. Hello. I always recommend Samsung for quality and lasting purposes! I say go for the Samsung 27" 144Hz 1ms, but that has FreeSync, and not G-Sync to work with your graphics card. But what's your budget? Do you want G-Sync? Screen size? Response time? In asking these questions, you can find the perfect monitor for your needs
  7. I'm not entirely sure what is going on, or what the problem is... My SSD is being picked up by the BIOS, but it will not boot, and everything is set to how it needs to be in BIOS settings. Upon booting the PC, it gives the message "Reboot and Select proper Boot device or Insert Boot Media in selected Boot device and press a key." I barely know what I'm doing, so I researched things and tried different settings in the BIOS, but then reset it back to where it was. I would think there would be a problem with the SSD but it's being read in the BIOS. Is it the motherboard? The SATA ports? Broken SSD? Improper BIOS settings? Something else? Thank you for your time!
  8. I'm expecting low traffic for about half a year or so. Max maybe 100 visitors at a time.
  9. Hey, I'm looking into building a server for the website I'm currently coding. What are the basic hardware needs for a small website- with basic needs of storage, memory, and graphics, if any? Thank you for taking your time to help me with this.
×