Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

thedivision1

Member
  • Content Count

    51
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About thedivision1

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. thedivision1

    Building issues

    When I use dvi my computer screen goes black but I get no post
  2. But I still get no post screen
  3. It boots up for a sec then shuts down and boots up and stays running
  4. ASRock H110M‑ITX LGA 1151 Intel H110 i5 7600k radeon graphics card 750 corsair modular power supply Anarchy ram all of those should work right
  5. thedivision1

    Building issues

    But it still won't post
  6. thedivision1

    Building issues

  7. thedivision1

    Building issues

    Ok new update it boots shuts down for a sec and boots on and stays on
  8. thedivision1

    Building issues

    What's sorting?
  9. thedivision1

    Building issues

    Are you saying shorting?
  10. thedivision1

    Building issues

    So what do you think it may be
  11. thedivision1

    Building issues

    ASRock H110M‑ITX LGA 1151 Intel H110 i5 7600k radeon graphics card 750 corsair modular power supply Anarchy ram all of those should work right
  12. thedivision1

    Building issues

    That's why I think it's a the overheated protection
  13. thedivision1

    Building issues

    I don't even get a picture or anything but I hear a pewww when it shuts down instantly
  14. thedivision1

    Building issues

    Not yet I gave up tonight
  15. thedivision1

    Building issues

    If so that's what I'm hoping tbh bc I have a new cooler coming in
×