Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Domino

Member
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Domino

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

System

  • CPU
    i5-3570k ~4.2 GHz
  • Motherboard
    ASUS P8Z77-V DELUXE
  • RAM
    Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB
  • GPU
    EVGA GeForce GTX 780
  • Case
    Cooler Master HAF X
  • Storage
    Intel® SSD 520 Series 180GB 2.5"
  • Display(s)
    LG 27" LED 27EA73LM (x2) + Panasonic 42" 3D Plasma TV TX-P42ST50Y
  • Cooling
    NZXT Kraken X40
  • Keyboard
    Logitech G710+
  • Mouse
    Razer Imperator 4G 2012 Expert
  1. I love LED strips! I usually change the colour of it so it matches the backround, it's like I've got LED OCD.
  2. Here is my mancave! CPU - i5-3570k ~4.2 GHz Motherboard - ASUS P8Z77-V DELUXE RAM - Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB GPU - EVGA GeForce GTX 780 Case - Cooler Master HAF X Storage - Intel® SSD 520 Series 180GB 2.5" Display(s) - LG 27" LED 27EA73LM (x2) + Panasonic 42" 3D Plasma TV TX-P42ST50Y Cooling - NZXT Kraken X40 Keyboard - CM Storm Quickfire (MX Brown) Mouse - Razer Imperator 4G 2012 Expert Microphone - Blue Snowball
  3. Looks like your Sennheiser CX 300s have got good reviews, I bet they will sound great
  4. These are the current in ear headphones i use. The sound in general is crisp and balanced with full, deep and balanced bass. I am really picky when it comes to sound, but these I can wholeheartedly recommend. http://www.bowers-wilkins.eu/Headphones/Headphones/C5/overview.html EDIT: Oops, just noticed you wrote up to £20.
  5. Smells like a bad HDMI cable. Have your tried different and/or a shorter cable? I know you can get jitter with too long cables, and big temperature changes. If this just started happening then I would take a look at any new equipment installed in the vicinity of the screen, or the equipment you cable run goes through. If you're using a reciever, or computer as your image source then try removing or changing equipment to see if the problem persists. If you still have the exact same problem after changing cables, shortening your cable run, and changing the image source, then the likelyhood of something being wrong with your TV increases a lot and you will probably have to fix it. Good luck!
  6. Of course! I think I've spent several hours overall just finding high quality backgrounds. http://livedoor.blogimg.jp/osusumebuy/imgs/0/1/01643915.jpg http://www.mrwallpaper.com/wallpapers/tangerine-flowers-1920x1080.jpg http://2wall.ru/photo/2/dorogi_lyudi_antroposfera_kommunikacii_zemlya_1920x1080.jpg I've uploaded my background archive here with 49 different backgrounds if you want to download it. I've made sure it's clear of viruses and all that nonsense. Link: http://www.filedropper.com/normal_2
  7. Seen a lot of cool setups here so far. Here's my setup! Using two LG 27" IPS at each side with a 42" Panasonic plasma TV in the middle. Got a 5.1 surround setup with a NAD t747 reciever which you can see in the photo. CPU - i5-3570k ~4.2 GHz Motherboard - ASUS P8Z77-V DELUXE RAM - Kingston DDR3 HyperX 1600MHz 16GB GPU - EVGA GeForce GTX 780 Case - Cooler Master HAF X Storage - Intel® SSD 520 Series 180GB 2.5" Display(s) - LG 27" LED 27EA73LM (x2) + Panasonic 42" 3D Plasma TV TX-P42ST50Y Cooling - NZXT Kraken X40 Keyboard - Logitech G710+ Mouse - Razer Imperator 4G 2012 Expert Microphone - Blue Snowball
×