Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

danlebarbare

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About danlebarbare

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

System

  • CPU
    i5 3570k @ 3.8 GHz
  • Motherboard
    Asrock Z77 extreme 3
  • RAM
    2X8GB kingston hyper X fury
  • GPU
    GTX 760
  • Case
    Corsair carbide 300R
  • Storage
    1X 1TB and 1X 250 GB HDD (backup)
  • PSU
    EVGA 500W 80+ bronze
  • Display(s)
    1X 23" Acer and 1X 19" LG
  • Cooling
    Custom watercooling soon
  • Operating System
    Windows 8.1
  1. Sorry for the delay, but after trying all the software, nothing worked and I was kinda tired of installing all these things. I ended up formatting my C drive. Just had the trouble of having to re-install evrything, but now it's all fine! Ready for water cooling and OK soon! Thanks a lot guys! Dan
  2. I've tryied all the programs epicdude sent me and none of them worked... I dont know if that's related, but I ONLY use google chrome as a browser and there are no tool bars or add-ons on it... I'll try the CCleaner! Thanks Dan BTW: I've added a new screenshot on my first post showing wich process I need to suspend in order for my CPU usage to get back to 2-3%
  3. What do you mean by turning off background processes? Like blocking WMI Provider Host? Tryied it and programs didn't opened anymore, but CPU usage was back to 2-3% at idle. I'll try these programs, thanks, appreciate it!
  4. Hi guys, for a couple of months, my CPU is running very high (45 to 65% at idle). The process using all the CPU is WMI Provider Host. I've already tried following a couple of tutorials online including a windows re-install and nothing worked. This is very frustrating because that when I'm using more CPU (ex: playing BF4), the CPU spikes to 98-100% which lags the game and sometimes even crashes it. Could someone possibly help me? Thanks a lot guys! Setup: motherboard: Asrock Z77 extreme CPU: i5-3570k GPU: GTX 760 RAM: 16gb OS: Windows 8.1 BTW: Could someone please tag this guy, I dont know how to tag him on this post: TDP_equinox Thanks again!
×