Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ham1234

Member
  • Content Count

    170
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About Ham1234

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

System

  • CPU
    Intel 4670k 4.5 GHz
  • Motherboard
    Asus Gryphon Z87
  • RAM
    16 GB Corsair Vengance
  • GPU
    Nvidia GTX 970
  • Case
    Corsair 350d
  • Storage
    Corsair Force LX 256gb, 2TB Seagate Barricuda
  • PSU
    Corsair CX 600
  • Display(s)
    23" LG and 19" ViewSonic
  • Cooling
    Corsair H100i with Noctua NF-F12
  • Keyboard
    Corsair Vengance K70 with Browns
  • Mouse
    Generic Hp
  • Sound
    Generic Sony

Recent Profile Visitors

471 profile views
  1. I was afraid the drive was dead. Thanks for your help
  2. The flash drive does appear in disk management and just says "No Media". The flash drive (E) does not show up in TestDisk. Do I have to do something special with TestDisk to make it work?
  3. Hello, I have a Kingston Data Traveler 100 G3 32 GB. When I plug the drive into my computer the drive does not show up in file explorer. When I go to device manager it does appear and says that it working properly. When I go to volumes it says that it has no media and that the capacity is 0 MB. Is their a way to fix this or a way to recover the data stored on the drive? I have tried unplugging it and changing the USB port and even tried plunging it into my laptop but it still has the same problem. Any help would be greatly appreciated. Thanks
  4. Thanks for the help i think that i will just have to do that.
  5. Malwarebytes ran the scan and found nothing
  6. I was able to get ADWCleaner, ran it and the problem is still there
  7. Do i have to download and install those programs because I cant install anything.
  8. Ok i tried that and got an error code 1618
  9. I tried that but it just comes back as soon as I end the task
  10. yes and nothing that is takeing up more cpu, ram, or disk than anything else
  11. No nothing out of the ordinary, I have ran a virus scan several times already
  12. Im not sure that it is an error it is just a message saying that it is "waiting for another installation to finish... (MSI)" That is exactly what it says
  13. I have restarted my computer 10 times already. The problem is still there
×