Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

fieldsy

Member
  • Content Count

    70
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About fieldsy

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Newcadtle, NSW

System

  • CPU
    i5 4690k
  • Motherboard
    MSI Mpower Max Z87
  • RAM
    8GB G.Skill DDR3
  • GPU
    Galax GTX 980
  • Case
    Fractal Design Define R4
  • Storage
    256GB Kinston SSD, 2TB Seagate Pipeline HD
  • PSU
    Corsair CS650M
  • Display(s)
    Asus PB27Q
  • Cooling
    Custom CPU & GPU Loop
  • Keyboard
    Logitech MK710
  • Mouse
    Logitech MK710
  • Operating System
    Windows 8.1
  1. I'm looking to upgrade my 8 yr old 1080p Samsung TV. Looking through the brands, they each seem to have more or less the same feature set (4K, some level of HDR, decent refresh rates), but the prices vary from as low as $900(Hisense, TCL) to $3000+ (Samsung, Sony,LG) Is this markup akin to the brand name markup you pay for Macs? Or is there a noticeable difference in the panels? I don't really game much, and looking more for the best cinematic TV. Budget would be $2500 Max. These are the TVs I've come across so far that seem to more or less have everything I'm looking for If anyone knows of any other/better options, I'd love to hear them
  2. So testing since, this doesn't appear to be device related. Any time I use a touchscreen in chrome/ff, I have this issue. Edge doesn't seem to have this problem.
  3. For the last few months, I haven't been able to right-click, open in new tab through touch on my Asus 2in1. If I want to do this, I have to find and reattach the keyboard, then right-click using the touchpad. I've tried rolling back updates, trying the latest updates. I've tried through Chrome, FireFox, Edge and Opera Any ideas appreciated.
  4. My H800 Headset is longer being picked up by Windows, either in Device Manager or Audio Devices. When I turn it on, there's just a steady blinking green light. I've tried: Pairing with Bluetooth to get around it, but it doesn't pick it up. Updating Windows Uninstalling and re-installing, but I can't find the Drivers for the headset, and Windows isn't detecting it after I removed the drivers through the Hidden Items in Device Manager Draining power from the headset completely USB 2 and 3 on different computers Any ideas would be greatly appreciated.
  5. Thanks for the quick reply. So I should be able to run 2 instances of a miner(xmr-stak), and just define each GPU in each Miner instance?
  6. I am currently using a 1070 for mining Monero (XMR). I also have a 580, and would like to be able to use both in the same system. Is this something that is even possible? I'm currently using XMR-Stak
  7. I'm going to try that next. The odd part is that, when formatted, theres always 100MB of disk space that can't be used/erased. I'm not quite sure what you're trying to say, but I don't have an optical drive, nor a copy of Windows 8 on DVD.
  8. So I've formatted both the USB and the SSD multiple times, and when installing Windows, I get the 80070002 error, which seems to relate to corrupt files. Formatting has been done through disk management, diskpart and right-click format, and the same error keeps occuring. Has anyone had this issue, and resolved it outside of formatting?
  9. As helpful as that may be, its a Windows 10 upgrade from 8.1, and I don't have the 8.1 disk, or a bacup to boot from
  10. I've just upgraded everything bar my SSD and hdd, and now, when booting into Windows 10, it restarts after a few minutes, and goes straight to the BIOS. When I check the Boot Order, the only option is he UEFI Boot Mode, or Disabled. I have tried Reset and Refresh My PC. They couldn't complete, and changed nothing. The only way I can get into Windows is Power Button shutdown, the boot up. I've checked and reseated the SSD connectors. Any Ideas?
  11. It does need a skylake cpu , so i can update the bios for kaby lake
  12. I was using the incorrect screws. Its tight, but everything fits. Now, though, it won't display anything. I have used a TV and a monitor, onboard and gpu HDMI ports, 2 differnt cables, reseated the memory, and double checked all connectors. Does it need a bios update for lga1151 CPUs?
  13. Also, just noticed that trying to install on backplate screws 1 and 2,they receed into the motherboard
  14. The backplate doesn't sit flush with the motherboard. Also, I feel like the following tilt shouldn't be normal for an install process?
  15. 1 and 2 protrude through. 3 and 4 remain sunken just underneath the motherboard.
×