Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I try to install windows 10 and it doesn't work

Smiles4Miles
 Share

I have gotten to where you can format and delete drives, i just have my ssd plugged in, and it wont let me click next

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

do you have any data on the ssd? 

She/Her

MacBook Pro 13" Early 2015 | i5 5257U | Intel Iris 6100 | 8GB Ram | 120GB SSD | macOS Monterey

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, firelighter487 said:

do you have any data on the ssd? 

no. i formatted it

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Smiles4Miles said:

no. i formatted it

then delete all the partitions. you will have one thing left called unallocated space. select it, and then you can click next.

 

this will cause the whole thing to be formatted again. 

She/Her

MacBook Pro 13" Early 2015 | i5 5257U | Intel Iris 6100 | 8GB Ram | 120GB SSD | macOS Monterey

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

10-Windows-10-reformat-partition.jpg-136

 

Red cross                                 ^^^^^^^^

 

 

CPU - Ryzen 5 3600 | Motherboard - ASUS TUF X570 | RAM - Patriot Viper Blackout 32GB 3200MHz | GPU - RTX 3060ti FE | Case - InWin 805 | Boot Drive - Corsair MP600 PCIe 4.0  Storage - 2 x 1TB SSD's & 1 500GB SSD | PSU - Seasonic Focus Gold 1000w | Display - ASUS TUF VG27WQ Curved 1440P 165Hz | Cooling - Wraith Prism + 5 aRGB Fans

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, Gazereths said:

10-Windows-10-reformat-partition.jpg-136

 

Red cross                                 ^^^^^^^^

 

 

I deleted the partitions. Still cant click next

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

and it comes up with the error We coudn't install windows in the location you chose. Please check your media drive. Here's more info on what happened: 0x80300001

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Are you trying to install with a USB drive or DVD?

CPU - Ryzen 5 3600 | Motherboard - ASUS TUF X570 | RAM - Patriot Viper Blackout 32GB 3200MHz | GPU - RTX 3060ti FE | Case - InWin 805 | Boot Drive - Corsair MP600 PCIe 4.0  Storage - 2 x 1TB SSD's & 1 500GB SSD | PSU - Seasonic Focus Gold 1000w | Display - ASUS TUF VG27WQ Curved 1440P 165Hz | Cooling - Wraith Prism + 5 aRGB Fans

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

14 minutes ago, Gazereths said:

Are you trying to install with a USB drive or DVD?

usb. and i got it. just need a microsoft account to finish. don't have one so i need to create one. but im good rn. ill tag you if i need futher help

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You can skip that crap, just click 'offline account' then skip the rest.

CPU - Ryzen 5 3600 | Motherboard - ASUS TUF X570 | RAM - Patriot Viper Blackout 32GB 3200MHz | GPU - RTX 3060ti FE | Case - InWin 805 | Boot Drive - Corsair MP600 PCIe 4.0  Storage - 2 x 1TB SSD's & 1 500GB SSD | PSU - Seasonic Focus Gold 1000w | Display - ASUS TUF VG27WQ Curved 1440P 165Hz | Cooling - Wraith Prism + 5 aRGB Fans

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×