Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

white line on monitor?

RedxYeti
 Share

i was playing skyrim and closed the game. after i loaded it up i noticed a white line at about an inch from the top of the monitor.

 

it only shows up on light blue backgrounds but it looks as if its not going away on its own. ive restarted my computer and updated the gpu drivers.

 

i have a strix 1080

 

any ideas on wat to try next?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, RedxYeti said:

i was playing skyrim and closed the game. after i loaded it up i noticed a white line at about an inch from the top of the monitor.

 

it only shows up on light blue backgrounds but it looks as if its not going away on its own. ive restarted my computer and updated the gpu drivers.

 

i have a strix 1080

 

any ideas on wat to try next?

How old is the monitor?

REMEMBER:

IF YOU WANT ME TO RESPOND, YOU GOTTA QUOTE ME 

OR

PUT @Fixinit1 IN YOUR RESPONSE!!!!!

 

 

Gosh, I hate it when people forget. Anyway, check out my PC below, and there's a PCPartPicker link on my profile, If you wanna see what I'm planning.

Spoiler

SYSTEM SPECS: Finally ditched the Pentium N3540, now I've got the following:

 

CPU - Ryzen 5 2400G

GPU - 1060 6GB Gigabyte G1 Gaming

RAM - 16GB DDR4 3000mhz Team T-Force Delta RGB

MOTHERBOARD - MSI B350 Tomahawk

PSU - EVGA 450BT

CASE - PHANTEKS  P350X

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Fixinit1 said:

How old is the monitor?

probaby not even a year old PG278QR

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, RedxYeti said:

probaby not even a year old PG278QR

Do you have another display cable to try swapping in?

REMEMBER:

IF YOU WANT ME TO RESPOND, YOU GOTTA QUOTE ME 

OR

PUT @Fixinit1 IN YOUR RESPONSE!!!!!

 

 

Gosh, I hate it when people forget. Anyway, check out my PC below, and there's a PCPartPicker link on my profile, If you wanna see what I'm planning.

Spoiler

SYSTEM SPECS: Finally ditched the Pentium N3540, now I've got the following:

 

CPU - Ryzen 5 2400G

GPU - 1060 6GB Gigabyte G1 Gaming

RAM - 16GB DDR4 3000mhz Team T-Force Delta RGB

MOTHERBOARD - MSI B350 Tomahawk

PSU - EVGA 450BT

CASE - PHANTEKS  P350X

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

7 minutes ago, Fixinit1 said:

Do you have another display cable to try swapping in?

i swapped to an hdmi cable and the line is still there :/

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, RedxYeti said:

i swapped to an hdmi cable and the line is still there :/

 

Hmm try reinstalling drivers.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

17 minutes ago, RainGamma said:

Hmm try reinstalling drivers.

it was still there in safe mode, starting to think its the monitor which sucks

 

 

i did run ddu and installed newest drivers still there

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

20 minutes ago, RedxYeti said:

i swapped to an hdmi cable and the line is still there :/

 

There's a 3 year warranty on your panel according to Asus's Website, I would try giving them a call tomorrow to see about getting it replaced or fixed.

REMEMBER:

IF YOU WANT ME TO RESPOND, YOU GOTTA QUOTE ME 

OR

PUT @Fixinit1 IN YOUR RESPONSE!!!!!

 

 

Gosh, I hate it when people forget. Anyway, check out my PC below, and there's a PCPartPicker link on my profile, If you wanna see what I'm planning.

Spoiler

SYSTEM SPECS: Finally ditched the Pentium N3540, now I've got the following:

 

CPU - Ryzen 5 2400G

GPU - 1060 6GB Gigabyte G1 Gaming

RAM - 16GB DDR4 3000mhz Team T-Force Delta RGB

MOTHERBOARD - MSI B350 Tomahawk

PSU - EVGA 450BT

CASE - PHANTEKS  P350X

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

18 minutes ago, Fixinit1 said:

There's a 3 year warranty on your panel according to Asus's Website, I would try giving them a call tomorrow to see about getting it replaced or fixed.

looks like that might be my only option left, thanks

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×