Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I have to plug both VGA and HDMI at the same time!

Dlaziz
 Share

Why can’t I display my pc via VGA alone ? This is the craziest thing ever, I have to plug in HDMI AND VGA so that I can see my pc, if I plugged only one of them, it will NOT show on any source, I tried a laptop and it’s working great on the monitor via HDMI alone, but not my pc! it seems this problem came suddenly while I was trying different/multiple monitors, but I reset everything I did, or so I think. 

All drivers are updated, windows 8.1 64.  I’m really losing my mind, one last thing, whenever I turn off the pc, connect it to the tv via hdmi alone, then turn it on again, I can see the windows symbol for maybe 5 seconds and then it’s the no signal all over again. 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

30 minutes ago, Dlaziz said:

...

PC specs?

If you want an answer, just tag me or message me! ^^

 || CPU: Intel i5-8600K || Cooler: CoolerMaster Hyper 212X || Motherboard: Gigabyte Z370 HD3P || GPU: Gigabyte GTX 1050ti OC Windforce 4GB || Memory: 8GB Crucial DDR4 2133mhz || HDD: WD Black 500GB + Seagate Barracuda 2TB || SSD: Sandisk SSD PLUS 240GB || PSU: Corsair VS550 || Case: nJoy Ice Cage || Fans: Segotep Halo Ring RGB ||Monitor: Dell 27" P2717H IPS Full HD || Second Monitor/TV: LG 49UJ620V UHD || Mouse: Genius DeathTaker GX || Keyboard: Logitech G810 || Speakers: Philips SPA-5300 || Headphones: HyperX Cloud Stinger ||

 

TO BE UPGRADED:

>> Headphones << >> Keyboard << >> HDD << >> Mouse << >> PC Case << >> Memory(another stick) << >> Graphics Card( 1080 hopefully if prices drop ) << 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

7 minutes ago, R3ep3r said:

PC specs?

I5-4670K

Maximus Vii hero LGA1150, INTELZ97 

geforce gtx 980

8gb ddr3

 

sorry but I honestly don’t know so much about what else shoud I include, hope this is enough

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

8 hours ago, Dlaziz said:

...

First of all I would begin with re-seating everything into its' position. 

Also, by any chance did you see if this problem occured after a driver update or something? If yes you could try a downgrade or an upgrade of the driver.

If this still happens, I'd suggest you try to take the GPU off and then try plugging the monitors in the VGA/HDMI of the motherboard. (in this way you'll see if the GPU is faulty)

If you want an answer, just tag me or message me! ^^

 || CPU: Intel i5-8600K || Cooler: CoolerMaster Hyper 212X || Motherboard: Gigabyte Z370 HD3P || GPU: Gigabyte GTX 1050ti OC Windforce 4GB || Memory: 8GB Crucial DDR4 2133mhz || HDD: WD Black 500GB + Seagate Barracuda 2TB || SSD: Sandisk SSD PLUS 240GB || PSU: Corsair VS550 || Case: nJoy Ice Cage || Fans: Segotep Halo Ring RGB ||Monitor: Dell 27" P2717H IPS Full HD || Second Monitor/TV: LG 49UJ620V UHD || Mouse: Genius DeathTaker GX || Keyboard: Logitech G810 || Speakers: Philips SPA-5300 || Headphones: HyperX Cloud Stinger ||

 

TO BE UPGRADED:

>> Headphones << >> Keyboard << >> HDD << >> Mouse << >> PC Case << >> Memory(another stick) << >> Graphics Card( 1080 hopefully if prices drop ) << 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×