Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Rx Vega 64 crossfire not working at all.

Hello. This weak im loosing sleap because i have system whit 2 Vega 64 in crossfire 4 ryzen 2700x, crosshair vi hero mobo, 1000w corsair psu, 6 noctua nf f12 fans and so on. But my results are way off what i discover on internet. I know that every pc is different and so on, but not in 4k. I try every thing(ddu, update all drivers and Windows 10) try some bios settings no luck. What can i do? Thanks

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

how do you know it isn't working at all?

 

not all games will work with xfire configs and some might even lose performance against a single card system, fallout 4 just to name one.

ASUS X470-PRO • R7 1700 4GHz • Corsair H110i GT P/P • 2x MSI RX 480 8G • Corsair DP 2x8 @3466 • EVGA 750 G2 • Corsair 730T • Crucial MX500 250GB • WD 4TB

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

8 minutes ago, aezakmi said:

how do you know it isn't working at all?

 

not all games will work with xfire configs and some might even lose performance against a single card system, fallout 4 just to name one.

I look benchmarks on internet and my results are not near 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

14 minutes ago, karsnoordhuis said:

You have turned it on in the settings right?

Yes

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×