Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

New Build will boot into UEFI, but wont load windows from a USB

yesterday I build my new Ryzen build with a ryzen 1400x, gtx 1050,4 gigs of ddr4 ram, and a seagate barracuda 1tb hdd corsair vs 450 power supply Asrock AB350m HDV motherboard.

I can boot perfecty fine into UEFI, change Oc setting etc,(Havn't changed anything), if updated the BIOS to latest version, checked ram and all still nothing any ideas

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Sorry forgot to add it will show the windows icon and spins for a spit second then it just turns the screen off but the pc's still running

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Is this a pre-existing copy of Windows or a fresh install?

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

8 minutes ago, fasauceome said:

Is this a pre-existing copy of Windows or a fresh install?

Fresh Install

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, AlfaHD said:

Fresh Install

Is this the universal installer or for only one version?

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

 

1 minute ago, fasauceome said:

Is this the universal installer or for only one version?

Universial 

 

its from the windows media tool page

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Still nothing, anyone found any solutions

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×