Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

HyperX cloud 2 headphones jack issue?

Hey,

 

So I was playing a youtube video with voices and they suddenly cut off: I however noticed that if I opened another tab and played music it would work. Now it seems the problem is to do with the jack as moving it around changes how the sound is being played: it may not play at all, it may be only in one ear or it may be very quiet. The slightest movement of the jack completely throws off the sound.

 

Will I need to purchase new headphones? What can I do to fix this?

My build : http://uk.pcpartpicker.com/p/Ck8VkL

[spoiler spoiler=Crimson Skyline]  My build: http://uk.pcpartpicker.com/p/Ck8VkL | I5-6600K | Hyper 212 Evo | Asus Z170 Pro Gaming + ROG Front Base | Axevir Core Series Red 2X8 2400 | Sandisk SSD Plus 240 GB | Western Digital 1TB Blue | MSI R9 390 | Corsair 760T | Corsair 850 RMI | Dell U2515H IPS | Hyper X II Cloud Red | Corsair K95 RGB | Logitech G602 |

[spoiler spoiler=Laptop] I7 3232QM | Nvidia GT635M | 17.6" TN | 1TB HD | 6GB RAM

Link to post
Share on other sites

If you mean when you rotate the jack in the dedicated control box thing if you know what I mean then you probably didn’t plug it all the way in

Setup:

 


CPU - i7-8700

Cooler - Cryorig H7

Motherboard - MSI Z370 Gaming Plus

Ram - Trident Z RGB (DDR4 16GB @ 3000Mhz)

Storage - 1x MX500 (500GB) SSD, 1x Barracuda (1TB Hard Drive)

GPU - EVGA 1080 SC 

Case - Cooler Master H500P Mesh (White)

PSU - Rosewill Photon 650w Fully Modular 80+ Gold

OS - Win 10 Home

Monitor - Asus VG248QE 144hz 1ms 24'

 

Peripherals:

 

Mouse - Razer Deathadder Elite

Keyboard - G910 Orion Spark

Headset - HyperX Cloud II

Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, IdiotPenguin said:

If you mean when you rotate the jack in the dedicated control box thing if you know what I mean then you probably didn’t plug it all the way in

That's not it. It's fully in, i've tried it with my phone as well and it doesn't work properly with that either.

My build : http://uk.pcpartpicker.com/p/Ck8VkL

[spoiler spoiler=Crimson Skyline]  My build: http://uk.pcpartpicker.com/p/Ck8VkL | I5-6600K | Hyper 212 Evo | Asus Z170 Pro Gaming + ROG Front Base | Axevir Core Series Red 2X8 2400 | Sandisk SSD Plus 240 GB | Western Digital 1TB Blue | MSI R9 390 | Corsair 760T | Corsair 850 RMI | Dell U2515H IPS | Hyper X II Cloud Red | Corsair K95 RGB | Logitech G602 |

[spoiler spoiler=Laptop] I7 3232QM | Nvidia GT635M | 17.6" TN | 1TB HD | 6GB RAM

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×