Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Port forwarding Asus rt-ac3100

azurite2
 Share

Everything I've tried doesn't work.

help.PNG

CPU Intel Core i7-9700K MOBO ROG STRIX Z390-E RAM  G.Skill - Trident Z RGB 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 GPU ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC Edition CASE  NZXT - H500 ATX Mid Tower Case STORAGE  Samsung - 970 Evo 250 GB M.2-2280 and Western Digital BLACK SERIES 4TB 3.5" 7200RPM PSU Corsair RM 750W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX OS Microsoft Windows 10 Professional (64-bit)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

What have you tried? Have you opened the correct ports in the windows firewall? What port is the server using? Does entering the port into Local Port do anything? What router are you using?

Current LTT F@H Rank: 85    Score: 1,206,444,324    Stats

My main Rig (Hybrid Windows 10/Arch Linux):

OS: Arch Linux w/ XFCE DE (Kernel 5.10.7 VFIO) as host OS, windows 10 as guest

CPU: Ryzen 9 3900X w/PBO on (6c 12t for host, 6c 12t for guest)

Cooler: Noctua NH-D15

Mobo: Asus X470-F Gaming

RAM: 32GB G-Skill Ripjaws V @ 3200MHz (12GB for host, 20GB for guest)

GPU: Guest: EVGA RTX 3070 FTW3 ULTRA Host: 2x Radeon HD 8470

PSU: EVGA G2 650W

SSDs: Guest: Samsung 850 evo 120 GB, Samsung 860 evo 1TB Host: Samsung 970 evo 500GB NVME

HDD: Guest: WD Caviar Blue 1 TB

Case: Fractal Design Define R5 Black w/ Tempered Glass Side Panel Upgrade

Other: White LED strip to illuminate the interior. Extra fractal intake fan for positive pressure.

 

unRAID server (Plex, Windows 10 VM, NAS, Duplicati, game servers):

OS: unRAID 6.8.3

CPU: Ryzen R7 2700x @ Stock

Cooler: Noctua NH-U9S

Mobo: Asus Prime X470-Pro

RAM: 16GB G-Skill Ripjaws V + 16GB Hyperx Fury Black @ stock

GPU: EVGA GTX 1080 FTW2

PSU: EVGA G3 850W

SSD: Samsung 970 evo NVME 250GB, Samsung 860 evo SATA 1TB 

HDDs: 4x HGST Dekstar NAS 4TB @ 7200RPM (3 data, 1 parity)

Case: Sillverstone GD08B

Other: Added 3x Noctua NF-F12 intake, 2x Noctua NF-A8 exhaust, Inatek 5 port USB 3.0 expansion card with usb 3.0 front panel header

Details: 12GB ram, GTX 1080, USB card passed through to windows 10 VM. VM's OS drive is the SATA SSD. Rest of resources are for Plex, Duplicati, Spaghettidetective, Nextcloud, and game servers.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

7 minutes ago, sazrocks said:

What have you tried? Have you opened the correct ports in the windows firewall? What port is the server using? Does entering the port into Local Port do anything? What router are you using?

How do you open the ports in windows firewall, I've tried turning it off.

Edit: Windows firewall didn't seem to do anything, the server is using port 7777. Entering it in the local port doesn't seem to do anything, and I'm using the Asus RT-AC3100

CPU Intel Core i7-9700K MOBO ROG STRIX Z390-E RAM  G.Skill - Trident Z RGB 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 GPU ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC Edition CASE  NZXT - H500 ATX Mid Tower Case STORAGE  Samsung - 970 Evo 250 GB M.2-2280 and Western Digital BLACK SERIES 4TB 3.5" 7200RPM PSU Corsair RM 750W 80+ Gold Certified Fully-Modular ATX OS Microsoft Windows 10 Professional (64-bit)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×