Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Asus Display Widget Software won't work

Go to solution Solved by Mo_0dy,

This thread is in top of google. So I will give some answer.
Just bought Asus ROG XG27VQ and got same problem.
But, the problem was that I could not find a working version of DisplayWidget in the internet...
The version that now googling is 1.1...
I found the working copy on complected CD... and it version is 3.0.4

File attached, enjoy.

P.S. Hey admins, move this post to the top, ty.

ASU-_ASUS_DisplayWidget_3.0.4.005_RC2-Setup.exe

I just got an Asus MG248Q monitor. When I tried downloading the Asus Display Widget from Asus website the program won't load. Saw there was a reddit post about it and another LTT forum tread about it but with no answers.

here's a video of downloading it

And yes i tried to turn the PC on and off

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Norwegianviking said:

I just got an Asus MG248Q monitor. When I tried downloading the Asus Display Widget from Asus website the program won't load. Saw there was a reddit post about it and another LTT forum tread about it but with no answers.

here's a video of downloading it

And yes i tried to turn the PC on and off

try running it as administrator? try installing it directly on a drive and not into program files. program files is a protected folder and in windows 10 older programs sometimes get cockblocked by it. i dunno, if that doesn't work contact asus. 

Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, tlink said:

try running it as administrator? try installing it directly on a drive and not into program files.

Already tried this

Link to post
Share on other sites

Just got mine too (MG248Q)

And i the exact same problem, it just starts and then appears in the bottom for a couple of seconds...

I really don't know what to do!!! :(

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, ZENiiX said:

Just got mine too (MG248Q)

And i the exact same problem, it just starts and then appears in the bottom for a couple of seconds...

I really don't know what to do!!! :(

 

Well its good that im not the only one, I'm at least going to take contact with Asus regarding that.

Link to post
Share on other sites

When i wrote that i didn't even know that you could press the red button and get the exact same thing!

So i wouldn't be that sad if you don't find out what the problem is (It would be nice though ;)) xD

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
32 minutes ago, xXNukaColaXx said:

I'm having the same problem :(

 

- Any fixes yet?

 

Nothing new, still getting the same crashes

Link to post
Share on other sites

Did you guys ever get this working? same problem over here. Did you try a full reinstall? another question? yours aren't refurbished are they?

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
On ‎1‎/‎27‎/‎2017 at 6:17 PM, thaibomb said:

Did you guys ever get this working? same problem over here. Did you try a full reinstall? another question? yours aren't refurbished are they?

Yes and No this is straight from Newegg

Link to post
Share on other sites
On 7.2.2017 at 11:33 PM, xXNukaColaXx said:

Did anyone ever get 144Hz to work?

You have to manually change that

54a0c2d5b851de96f6938343f89f9079.gif

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

I had the same issues as most here.  Widget not working etc.       It worked for me after i downloaded direct from Asus support for Win 10 page

 

www.asus.com/support/Download/13/45/0/5/IUZtlKCvyjGxk3Gj/45/

 

The 144 question...    you will only get 144 if using Display port..   not HDMI etc.      

 

hope this helps

 

Cheers

Link to post
Share on other sites
  • 7 months later...

This thread is in top of google. So I will give some answer.
Just bought Asus ROG XG27VQ and got same problem.
But, the problem was that I could not find a working version of DisplayWidget in the internet...
The version that now googling is 1.1...
I found the working copy on complected CD... and it version is 3.0.4

File attached, enjoy.

P.S. Hey admins, move this post to the top, ty.

ASU-_ASUS_DisplayWidget_3.0.4.005_RC2-Setup.exe

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...

Thanks for the software, just bought the MG28UQ and couldn't get the software to work.

Link to post
Share on other sites
  • 3 months later...

Confirming that the file still works on Windows 10 (April 2018)

I'm getting a minor script error before opening the menu though, but it seems the program works anyways.

 

image.png.7787b4088266fddcaa725b402f4cea7f.png

 

Thanks a lot for the help <3 I thiiink this is the only place where you can find this file version so don't let the thread die. Much appreciated!

Link to post
Share on other sites
  • 5 months later...
  • 5 months later...
On 11/24/2017 at 8:07 AM, Mo_0dy said:

This thread is in top of google. So I will give some answer.
Just bought Asus ROG XG27VQ and got same problem.
But, the problem was that I could not find a working version of DisplayWidget in the internet...
The version that now googling is 1.1...
I found the working copy on complected CD... and it version is 3.0.4

File attached, enjoy.

P.S. Hey admins, move this post to the top, ty.

ASU-_ASUS_DisplayWidget_3.0.4.005_RC2-Setup.exe

Hey buddy, i have the same problem, the software on the web site is the 1.1 and it's not working. I checked on my CD and it is the same 1.1 version, could you re-upload your 3.0.4 version? Can't find it anyware! Thank you much for replying 3 year later haha

Link to post
Share on other sites

Have some problem, my 1.1 version is not working. But version by Mo_0dy is working! Tnx a lot!

Phoeniix, link is live but you need to sing up on this forum.

 

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

The 3.0.4.005_RC2 version helped me, too. Thank you very much for sharing it to us!

Link to post
Share on other sites
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Years later and this still isn't working. Would be extremely useful as my button is broken and I don't want to have to send it back just for that. 

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×