Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I am using codepen.io to practice web development. 

I am copying another designer's work to make a website that is identical to his. 

However with (almost) the same code I was not able to produce the same result.

Here are some issues I could not solve.

1st:  no logo displayed. 

2nd: I can only add float:right and change the margin of navigation bar. I cannot change the fonts of the text and other properties. 

3rd: I have this "white bar" at the top of my page. And that is not something I intended to do. 

 

Can someone point out to me which syntax error did I make??? 

The last picture uploaded are my duplicate. The 1st and second are the correct code and its correspondence result.

 

Any suggestions are welcomed. Even you just find one error I had, point it out to me. Thanks!!!! 

 

 

correct result.png

correct code.png

Screen Shot 2016-11-02 at 9.11.36 AM.png

If it is not broken, let's fix till it is. 

Link to post
Share on other sites

so you are using 

<style>
  .logo
  /*.logo refers to a class named logo in your html which i do not see - what you should be doing is using the <img> tag - upload the logo from there - and 
  call the img tag an id and then use #id to call the picture into your css*/
  
</style>

edit -

this may not be the most efficient way to upload a logo but please do understand that i haven't touched html or css in years

Edited by gtx1060=value
Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, SSL said:

That is sass not CSS. Are you compiling it?

I know he is using sass and I am using CSS I just want the same result can I do it??? 

Codepen.io does not need to compile. It is live I think. 

If it is not broken, let's fix till it is. 

Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, gtx1060=value said:

 

this may not be the most efficient way to upload a logo but please do understand that i haven't touched html or css in years

Hey I am open to any thoughts/ideas/suggestions.

I am learning so I want to try every thing I can, every way I can. 

Your inputs are valued.

If it is not broken, let's fix till it is. 

Link to post
Share on other sites

There is not an image because you are not bringing in the image anywhere.

HTML

<img src="folder/File.ext" alt="" height="" width="">
 
<!--or (html comment)-->

<img src="UrlToImg" alt="" height="" width="">

Something similar to this.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×