Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Looks like either a bad video card or bad drivers. Try updating your drivers, if that doesn't work use a different video card (try onboard graphics)

"You don't need headphones, all you need is willpower!" ~MicroCenter employee

 

How to use a WiiMote and Nunchuck as your mouse!


Specs:
Graphics Card: EVGA 750 Ti SC
PSU: Corsair CS450M
RAM: A-Data XPG V1.0 (1x8GB) (Red)
Procrastinator: Intel i5 4690k @ 4.4GHz 1.3V
Case: NZXT Source 210 Elite (Black)
Speakers and Headphones: Monitor Speakers and Phlips SHP9500s
MoBo: MSI Z97 PC MATE
SSD: SanDisk Ultra II (240GB)
Monitor: LG 29UM68-P
Mouse: Mionix Naos 7000
Keyboard: Corsair K70 RGB (2016) (Browns)

Webcam/mic: Logitech C270
 

Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, Dragonforce234 said:

2016-09-11 (1).png2016-09-11 (2).png

you'll need to download and run it first ofcours

 

Link to post
Share on other sites

Bring it over to my house sometime, we can put my graphics card in and see if it still happens, if it doesn't you've got a dead GPU.

✨PC Specs✨

AMD Ryzen 7 3800X | MSI MPG B550 Gaming Plus | 16GB Team T-Force 3200MHz | Zotac GTX 1080 AMP EXTREME

BeQuiet Dark Rock Pro 4 Samsung 850 EVO 250GB EVGA GS650w | Phanteks Eclipse P400A

Extras: OnePlus 7 Pro | Fully restored Robosapien V2, Omnibot 2000, Omnibot 5402

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, BingoFishy said:

Looks like either a bad video card or bad drivers. Try updating your drivers, if that doesn't work use a different video card (try onboard graphics)

He doesn't have an iGPU, it's an FX CPU.

 

Although reinstalling the drivers would be a good idea.

✨PC Specs✨

AMD Ryzen 7 3800X | MSI MPG B550 Gaming Plus | 16GB Team T-Force 3200MHz | Zotac GTX 1080 AMP EXTREME

BeQuiet Dark Rock Pro 4 Samsung 850 EVO 250GB EVGA GS650w | Phanteks Eclipse P400A

Extras: OnePlus 7 Pro | Fully restored Robosapien V2, Omnibot 2000, Omnibot 5402

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Dragonforce234 said:

-snip-

Follow this guide and remove your old GPU drivers:

http://support.amd.com/en-us/kb-articles/pages/gpu57removeoldgraphicsdrivers.aspx

 

Then install one of these:

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows 10 - 64

✨PC Specs✨

AMD Ryzen 7 3800X | MSI MPG B550 Gaming Plus | 16GB Team T-Force 3200MHz | Zotac GTX 1080 AMP EXTREME

BeQuiet Dark Rock Pro 4 Samsung 850 EVO 250GB EVGA GS650w | Phanteks Eclipse P400A

Extras: OnePlus 7 Pro | Fully restored Robosapien V2, Omnibot 2000, Omnibot 5402

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×