Jump to content

QX9650 Voltage problem (please Help me)

Tobi1111

Hi,

 

I have a problem with my QX9650.

 

The system is working fine until i change the CPU Voltage from Auto to 0.850 or any other value.

The system trys to restart and all i get is a black screen :( but when i shortly press the reset button i get the error "Error CPU core to bus ratio or VIP configuration has faild"

I can change everything but not the CPU Voltage then this error happends.

 

Please Help

 

 

System:
Intel Core 2 Quad Extreme 9650 (Be-Quiet Dark Rok @ Noctua Industrial 2000rpm PWM)
Asus P5Q-PRO (BIOS-Version 2102)
Gainward GTX480
4x 2GB DDR2800 CL5 1.8V Kingston HyperX
Samsung 840 EVO 120GB
Toshiba Sata3 7200Rpm 32MB 500GB
Corsair HX850 Watt
Windows Vista Home Premium 64Bit SP2

 

post-296736-0-98314500-1451083320_thumb.

post-296736-0-65824800-1451083327_thumb.

post-296736-0-06129600-1451083334_thumb.

post-296736-0-16472600-1451083340_thumb.

post-296736-0-02369600-1451083346_thumb.

post-296736-0-34607000-1451083352_thumb.

post-296736-0-51973100-1451083358_thumb.

post-296736-0-84283700-1451083364_thumb.

post-296736-0-74717700-1451083370_thumb.

post-296736-0-19959200-1451083377_thumb.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×