Jump to content

MSI Afterburner/Rivatuner refusing to show FPS

I just reinstalled windows and now for reasons I cant understand rivatuner is showing me all my stats except for FPS

My googling says I need to "start recording" in the benchmark tab in order to get this? But I literally never had to do this before so I dunno why this is still an issue.

Screenshot 2024-06-20 162841.png

Ohhh I think I had framerate before not framerate ave...
will leave this here in the event someone needs it I guess.

System Specs

CPU: Ryzen 5 5600x | Mobo: Gigabyte B550i Aorus Pro AX | RAM: Hyper X Fury 3600 64gb | GPU: Nvidia FE 4090 | Storage: WD Blk SN750 NVMe - 1tb, Samsung 860 Evo - 1tb, WD Blk - 6tb/5tb, WD Red - 10tb | PSU:Corsair ax860 | Cooling: AMD Wraith Stealth  Displays: 55" Samsung 4k Q80R, 24" BenQ XL2420TE/XL2411Z & Asus VG248QE | Kb: K70 RGB Blue | Mouse: Logitech G903 | Case: Fractal Torrent RGB | Extra: HTC Vive, Fanatec CSR/Shifters/CSR Elite Pedals w/ Rennsport stand, Thustmaster Warthog HOTAS, Track IR5,, ARCTIC Z3 Pro Triple Monitor Arm | OS: Win 10 Pro 64 bit

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

29 minutes ago, Nexxus said:

I just reinstalled windows and now for reasons I cant understand rivatuner is showing me all my stats except for FPS

My googling says I need to "start recording" in the benchmark tab in order to get this? But I literally never had to do this before so I dunno why this is still an issue.

Screenshot 2024-06-20 162841.png

Ohhh I think I had framerate before not framerate ave...
will leave this here in the event someone needs it I guess.

Your must have Framerate enabled too, not just Avg or 1% lows.

That's what I need anyways.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

11 hours ago, Nexxus said:

I just reinstalled windows and now for reasons I cant understand rivatuner is showing me all my stats except for FPS

My googling says I need to "start recording" in the benchmark tab in order to get this? But I literally never had to do this before so I dunno why this is still an issue.

Screenshot 2024-06-20 162841.png

Ohhh I think I had framerate before not framerate ave...
will leave this here in the event someone needs it I guess.

its clearly not ticked.

 

"framerate" ✅

The direction tells you... the direction

-Scott Manley, 2021

 

Softwares used:

Corsair Link (Anime Edition) 

MSI Afterburner 

OpenRGB

Lively Wallpaper 

OBS Studio

Shutter Encoder

Avidemux

FSResizer

Audacity 

VLC

WMP

GIMP

HWiNFO64

Paint

3D Paint

GitHub Desktop 

Superposition 

Prime95

Aida64

GPUZ

CPUZ

Generic Logviewer

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×