Jump to content

rx 580 no display

i recently bought a seccond hand xfx rx 580 card and built my first pc with it, but it doesn't give display on the main bios and pc keeps rebooting itself, when i switch the bios to the mining one , the system boots but it's slower and sometimes it crashes and when it doesn't crash games are too slow

and sometimes before booting this shows up

what should i do?

20240301_134500.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

6 minutes ago, rezahoseini7150 said:

i recently bought a seccond hand xfx rx 580 card and built my first pc with it, but it doesn't give display on the main bios and pc keeps rebooting itself, when i switch the bios to the mining one , the system boots but it's slower and sometimes it crashes and when it doesn't crash games are too slow

and sometimes before booting this shows up

what should i do?

20240301_134500.jpg 7.14 MB · 0 downloads

boot with mining bios and flash the normal bios

System specs:

 

 

CPU: Ryzen 7 7800X3D [-30 PBO all core]

GPU: Sapphire AMD Radeon RX 7800 XT NITRO+ [1050mV, 2.8GHz core, 2.6Ghz mem]

Motherboard: MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI

RAM: G.Skill Trident Z5 NEO RGB 32GB 6000MHz CL32 DDR5

Storage: 2TB SN850X, 1TB SN850 w/ heatsink, 500GB P5 Plus (OS Storage)

Case: 5000D AIRFLOW

Cooler: Thermalright Frost Commander 140

PSU: Corsair RM850e

 

PCPartPicker List: https://uk.pcpartpicker.com/list/QYLBh3

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×