Jump to content

I Upgrade My GPU and it is showing no signal

Go to solution Solved by Stormseeker9,

@NerdIsHere did you plug your cable in the GPU itself, not the mobo port?

GPU - Rx 570

Gpu is working i think 

Fan are spinning 

I dont have integrated gpu

20221003_143947.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

@NerdIsHere did you plug your cable in the GPU itself, not the mobo port?

 

MSI B450 Pro Gaming Pro Carbon AC | AMD Ryzen 2700x  | NZXT  Kraken X52  MSI GeForce RTX2070 Armour | Corsair Vengeance LPX 32GB (4*8) 3200MhZ | Samsung 970 evo M.2nvme 500GB Boot  / Samsung 860 evo 500GB SSD | Corsair RM550X (2018) | Fractal Design Meshify C white | Logitech G pro WirelessGigabyte Aurus AD27QD 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Aside from the above question, did you make sure all the pcie power cable properly connected to the PSU or GPU?

Not an expert, just bored at work. Please quote me or mention me if you would like me to see your reply. **may edit my posts a few times after posting**

CPU: Intel i5-12400 | GPU: Asus TUF RX 6800 XT OC | Mobo: Asus Prime B660M-A D4 WIFI | RAM: Team Delta TUF Alliance 2x8GB DDR4 3200MHz CL16 | SSD: Team MP33 1TB | PSU: MSI MPG A850GF | Case: Phanteks Eclipse P360A |  Cooler: ID-Cooling SE-234 ARGB | OS: Windows 11 Pro | Pcpartpicker: https://pcpartpicker.com/list/wnxDfv
Displays: Samsung Odyssey G5 S32AG50 32" 1440p 165hz | AOC 27G2E 27" 1080p 144hz

Laptop: ROG Strix Scar III G531GU Intel i5-9300H GTX 1660Ti Mobile| OS: Windows 10 Home

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Share a picture from inside your case

I own the shittiest i7-8700K ever... ¯\_(ツ)_/¯

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

47 minutes ago, Stormseeker9 said:

@NerdIsHere did you plug your cable in the GPU itself, not the mobo port?

ah right

it work now thanks 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, NerdIsHere said:

ah right

it work now thanks 

 

 

No worries, happy that I was able to help.

 

MSI B450 Pro Gaming Pro Carbon AC | AMD Ryzen 2700x  | NZXT  Kraken X52  MSI GeForce RTX2070 Armour | Corsair Vengeance LPX 32GB (4*8) 3200MhZ | Samsung 970 evo M.2nvme 500GB Boot  / Samsung 860 evo 500GB SSD | Corsair RM550X (2018) | Fractal Design Meshify C white | Logitech G pro WirelessGigabyte Aurus AD27QD 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×