Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

MSI MPG Z490 Gaming Edge Wifi IO Allignment

JameB
 Share

My motherboards IO won't alling with the Lian Li O11d XL-A case. I've tried everything I can think of but it's a few millimeters short.

20220520_211316.jpg

20220520_211300.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

It looks like you didn't install the metal I/O shield

I WILL find your ITX build thread, and I WILL recommend the SIlverstone Sugo SG13B

 

Primary PC:

i7 8086k (won) - EVGA Z370 Classified K - G.Skill Trident Z RGB - WD SN750 - Jedi Order Titan Xp - Hyper 212 Black (with RGB Riing flair) - EVGA G3 650W - dual booting Windows 10 and Linux - Black and green theme, Razer brainwashed me.

Draws 400 watts under max load, for reference.

 

Linux Proliant ML150 G6:

Dual Xeon X5560 - 24GB ECC DDR3 - GTX 750 TI - old Seagate 1.5TB HDD - dark mode Ubuntu (and Win7, cuz why not)

 

How many watts do I need? Seasonic Focus thread, PSU misconceptions, protections explainedgroup reg is bad

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Is it height or depth that is the problem?

 

The IO shield is missing in the first image. Are you sure you are using the correct length standoffs? Motherboard seems to be bending in the first image.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

The motherboard tie down screws don't match the cases.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×