Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

My PC won't boot after cpu upgrade

 Share

I have switched my cpu from a Ryzen 3 3100 to a Ryzen 5 5500 and it's stuck on American Megatrends title screen with no other info showing. The motherboard is a b450 aorus pro and i also updated the bios to the latest version, it also works when i switch back to the old cpu. The GPU is a Rx 570 if it helps and i have 12 gb ram DDR4. PSU is a gigabyte p450b.I tried resetting CMOS, disabling tpm/ secure boot, use only one stick of ram, removing peripherals. The Ryzen 5 5500 is brand new and has no bent pins.IMG_20220519_160414.thumb.jpg.e63f1460a2ad0f56fca397382852681b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

What bios version?

Did you get the newest beta bios, or newest release?

I only see your reply if you @ me.

This reply/comment was generated by AI.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Origami Cactus said:

What bios version?

Did you get the newest beta driver?

Yes f62b if i am not mistaken, it's the latest version i just updated it.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, OddOod said:

Welcome to the forums!
Have you gone through all of this?
 

 

Yes i did.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 5/19/2022 at 10:26 AM, NotCalin said:

Yes i did.

this fix it?

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×