Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

(sony vaio laptop) bluetooth connectivity issues... anyone here that can help?

Zhiaaaaaaaaa
 Share

Go to solution Solved by AbydosOne,
46 minutes ago, Zhiaaaaaaaaa said:

its just a dead link and sony support isnt helping

Sony disavowed Vaio support a while ago, so I doubt they'll help.

 

50 minutes ago, Zhiaaaaaaaaa said:

this may not be the best place to ask such a question but hoping that someone here will have them or have a similar issue they resolved

If can find the device ID, you can usually Google that and find specific drivers for it.

i need proper bluetooth drivers for my sony vaio svf1531gsa laptop, bluetooth works but wont detect any bluetooth devices. their website for downloads doesnt work and i tried multiple browsers. its just a dead link and sony support isnt helping, this may not be the best place to ask such a question but hoping that someone here will have them or have a similar issue they resolved. the laptop didnt even have bluetooth drivers when i bought it used, the old owner suggested i redownload drivers so i used an app to do that, now i have bluetooth but cant detect my bluetooth headphones or mobile phones or anything else...

Screenshot (19).png

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

46 minutes ago, Zhiaaaaaaaaa said:

its just a dead link and sony support isnt helping

Sony disavowed Vaio support a while ago, so I doubt they'll help.

 

50 minutes ago, Zhiaaaaaaaaa said:

this may not be the best place to ask such a question but hoping that someone here will have them or have a similar issue they resolved

If can find the device ID, you can usually Google that and find specific drivers for it.

Main System (Byarlant): Ryzen 5 1600X | Asus B350-F Strix | Corsair H80i V2 | 16GB G.Skill DDR4 3200MHz CAS-14 | XFX RX 5600 XT THICC II | Samsung 960 PRO 512GB / Samsung 970 EVO 500GB / UMIS SSD 256GB / Crucial MX500 2TB / WD White 7200RPM 8TB | Corsair CX650M | Mellanox ConnectX-3 10G NIC | Anidees AI-07BW Case | Dell U3415W Monitor | Microsoft Modern Keyboard

 

TrueNAS Server (Veda): Xeon E3-1241v3 | Supermicro X10SLL-F | Corsair H60 | 32GB Micron DDR3L ECC 1600MHz | 4x 10TB WD Whites / 2x 1TB HGST 2.5" / 1x Samsung PM961 128GB SSD / 1x Kingston 16GB SSD | Seasonic Prime Fanless 500W | Mellanox ConnectX-3 10G NIC | LSI 9207-8i LBA | Fractal Design Node 804 Case (side panels swapped to show off drives)

 

Media Center/Video Capture (Jesta): Core i7-2600 | Asus H77M-PRO | Stock Cooler | 8GB No-name DDR3 | EVGA GTX750Ti SC | Sandisk UltraII SSD 64GB / Seagate 1.5TB HDD | Corsair CX450M | Hauppauge ImpactVCB-PCIe | Syba USB3.1 Gen 2 Card | LG UH12NS30 BD-ROM | Silverstone Sugo SG-11 Case

 

Laptop (Narrative): Lenovo Flex 5 81X20005US | Ryzen 5 4500U | 16GB RAM (soldered) | Vega 6 Graphics | SKHynix P31 1TB NVMe SSD | (all-around awesome machine)

Laptop (Rozen-ZuluSony VAIO VPCF13WFX | Core i7-740QM | 8GB Patriot DDR3 | GT 425M | Kingston 120GB SSD | Blu-ray Drive | (lived a good life, retired with honor)

 

Tablet (---): Samsung Galaxy Tab A 8" (crosses fingers)
Tablet (ReGZ)Asus T102HA (BIOS clock doesn't tick, loses time when sleep/off) (I kill tablets with disturbing regularity)

Tablet (Unicorn)Surface Pro 2 (battery will reset total capacity to current charge, leading Windows to think it's always 100% charged until it dies)

Tablet (Loto)Dell Venue 8 Pro (screen discoloration issues, wouldn't update to Windows 10)

Tablet: iPad 2 16GB (WiFi died, basically useless after that)

 

Testbed/Old Desktop (Kshatriya): Xeon X5470 @ 4.0GHz | ZALMAN CNPS9500 | Gigabyte EP45-UD3L | 8GB Nanya DDR2 400MHz | XFX HD6870 DD | OCZ Vertex 3 Max-IOPS 120GB | Corsair CX430M (?) | HooToo USB 3.0 PCIe Card | NZXT H230 Case

 

Camera: Sony ɑ7II (w/ Meike Grip) | Sony SEL24240 | Samyang 35mm ƒ/2.8 | Sony SEL50F18F | Sony SEL2870 (kit lens) | PNY Elite Perfomance SDXC cards

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

- your thread was moved to the Troubleshooting section -

If you need help with your forum account, please use the Forum Support form !

 

VPN server guide

Introduction to Mechanical Keyboard

Spoiler

My Gaming Rig - Motherboard: MSI Z370-A PRO CPU: i7-8700 RAM: 32GB DDR4 2400(4x8GB) GPU: Gigabyte GTX 1060 3GB OS SSD: 512GB SU800 SSD Storage: 2x 1TB Seagate PSU: Seasonic G650 OS: Windows 10 Pro 64bits Monitor: Acer 21in G205H + Lenovo 21in

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

42 minutes ago, AbydosOne said:

Sony disavowed Vaio support a while ago, so I doubt they'll help.

 

If can find the device ID, you can usually Google that and find specific drivers for it.

alright so following the steps on that website i found the drivers but its a large zip folder and windows cant install the driver from there...

image.thumb.png.1e10f25d3742956d61938233c8993a0d.png

EDIT: nevermind that worked, tysm.

Bluetooth Device (Personal Area Network) Microsoft 10.0.19041.1 2006-06-21 http://www.driveridentifier.com/images/download_small_icon.png Update

 

Screenshot (21).png

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×