Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

PC will not boot with GPU installed

bam0899
 Share

Hi all-

 

I have a 6 year old build that was running perfectly.  Suddenly, the PC will not boot with the video card installed.  The PC runs fine without the video card.  Is it safe to assume my video card is shot?  Motherboard?

  I tried a different PSU but that did not help.  Unfortunately I do not have another system to test with.  Any help is appreciated.

 

 

 

Thanks!!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

18 minutes ago, bam0899 said:

Any ideas out there??

Well and that's why we need full specs,  so something can be recommend without randomly guessing. 

 

Edit:

On 11/27/2021 at 5:28 PM, bam0899 said:

The PC runs fine without the video card. 

 

Don't you have some really old gpu laying around or could you borrow one?

My Nvidia GPU undervolt tutorial  !

 

 

The direction tells you... the direction

-Scott Manley, 2021

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

The obvious next step is to try the video card in another system. But since you said you don't have another system I'm not sure what else you can do. Surely you can find someone with a PC you can help you. Maybe go to a store and let them try it in one of their systems.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×