Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Issue with my ASUS VG248 monitor when Adaptive Sync /Gsync is on

Hi

I am having an issue with this monitor when Adaptive Sync /Gsync is on and when I start my pc, its all blank. But works after I press on my restart button. If I turn off ADVsync/gsync, it works perfectly fine. I just bought this monitor. If you got this monitor and if you dont have this issue let me know or any fix.

Link to post
Share on other sites

That monitor does not support Gsync that I can tell

Link to post
Share on other sites
53 minutes ago, char3327 said:

That monitor does not support Gsync that I can tell

Actually it is adversited that it does  its  VG248qg  lol 

Link to post
Share on other sites

Oh you have a vg248qg...in your title you said it was just a VG248. Different monitors. What graphics card do you have?

Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, char3327 said:

Oh you have a vg248qg...in your title you said it was just a VG248. Different monitors. What graphics card do you have?

oh sorry about that. I have 1660 super

Link to post
Share on other sites

Some basic troubleshooting here...have you updated to the newest drivers?

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, char3327 said:

Some basic troubleshooting here...have you updated to the newest drivers?

yeap both gpu and windows

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×