Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Browser, version and OS: 

Latest version of Firefox, Win10.

 

Steps to reproduce/what were you doing before it happened?

Nothing, just browsing.

 

What happened?

The button to multi quote is gone.

 

What did you expect to happen?

The ability to multi quote.

 

Link to a page where it happened, if applicable: 

All.

Screenshots of the issue, if applicable: 

 

Any other relevant details:

 

Current PC:

Spoiler

CPU: Intel i3 4160 Cooler: Integrated Motherboard: Integrated

RAM: G.Skill RipJaws 16GB DDR3 Storage: Transcend MSA370 128GB GPU: Intel 4400 Graphics

PSU: Integrated Case: Shuttle XPC Slim

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

Budget Rig 1 - Sold For $750 Profit

Spoiler

CPU: Intel i5 7600k Cooler: CryOrig H7 Motherboard: MSI Z270 M5

RAM: Crucial LPX 16GB DDR4 Storage: Intel S3510 800GB GPU: Nvidia GTX 980

PSU: Corsair CX650M Case: EVGA DG73

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

OG Gaming Rig - Gone

Spoiler

 

CPU: Intel i5 4690k Cooler: Corsair H100i V2 Motherboard: MSI Z97i AC ITX

RAM: Crucial Ballistix 16GB DDR3 Storage: Kingston Fury 240GB GPU: Asus Strix GTX 970

PSU: Thermaltake TR2 Case: Phanteks Enthoo Evolv ITX

Monitor: Dell P2214H x2 Mouse: Logitech MX Master Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

 

Link to post
Share on other sites

I still have it, check in incognito (private) ? 

 

or clear cache?

Link to post
Share on other sites

Shows up for me, installed Firefox just to test just now.

 

Firefox edition 92.0

 

Windows Build: 19043.1202

 

image.thumb.png.ee8809583d05709249c4088d9cef207b.png

PSU Tier List Thread

Please make sure to Quote me or @ me to see your reply!

 

"White Ice"

Ryzen 9 5900x | Asus Crosshair VIII Hero (Wi-Fi) | EVGA RTX 2080ti | Ballistix 32gb 16-18-16-36 3600mhz | Custom Water Cooling Loop | 1tb Samsung 970 Evo

2tb Crucial MX500 SSD | 2x 3tb Seagate Drive | Fractal Design Meshify S2 |  EVGA G2 750w PSU | 3x Corsair LL140 | 3x Corsair LL120

 

Dedicated Streaming Rig

 Ryzen 7 3700x | Asus B450-F Strix | 32gb Gskill Flare X 3200mhz | Corsair RM550x | EVGA GTX 1060 3gb | 250gb 860 Evo m.2

Phanteks Enthoo Evolv |  Elgato HD60 Pro | Avermedia Live Gamer Duo | Avermedia 4k GC573 Capture Card

 

Link to post
Share on other sites

Is anything logged to the dev console (F12, console tab)? In the console, can you run

(await navigator.storage.estimate()).usage

and post the result?

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites

maybe broken by other stuff and maybe by recent updates to browser.

For me the multiquote is there, just doesn't work.

While using regular quotes work and just add them into the comment section.

 

as for tracking etc, this one is the only thing blocked by addons from LTT

"https://linustechtips.com/cdn-cgi/bm/cv/669835187/api.js"

Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, colonel_mortis said:

Is anything logged to the dev console (F12, console tab)? In the console, can you run


(await navigator.storage.estimate()).usage

and post the result?

259329105_Screenshot2021-09-14142707.thumb.png.0295c32870663d47a6edd9ff5ab0d0a8.png

Current PC:

Spoiler

CPU: Intel i3 4160 Cooler: Integrated Motherboard: Integrated

RAM: G.Skill RipJaws 16GB DDR3 Storage: Transcend MSA370 128GB GPU: Intel 4400 Graphics

PSU: Integrated Case: Shuttle XPC Slim

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

Budget Rig 1 - Sold For $750 Profit

Spoiler

CPU: Intel i5 7600k Cooler: CryOrig H7 Motherboard: MSI Z270 M5

RAM: Crucial LPX 16GB DDR4 Storage: Intel S3510 800GB GPU: Nvidia GTX 980

PSU: Corsair CX650M Case: EVGA DG73

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

OG Gaming Rig - Gone

Spoiler

 

CPU: Intel i5 4690k Cooler: Corsair H100i V2 Motherboard: MSI Z97i AC ITX

RAM: Crucial Ballistix 16GB DDR3 Storage: Kingston Fury 240GB GPU: Asus Strix GTX 970

PSU: Thermaltake TR2 Case: Phanteks Enthoo Evolv ITX

Monitor: Dell P2214H x2 Mouse: Logitech MX Master Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

 

Link to post
Share on other sites

Although my post, 6-7 hours have already passed and this issue may already be fixed.

I have multi-quote and it's working properly, under the latest version of FireFox.

Intel Xeon E5 1650 v3 @ 3.5GHz 6C:12T / CM212 Evo / Asus X99 Deluxe / 16GB (4x4GB) DDR4 3000 Trident-Z / Samsung 850 Pro 256GB / Intel 335 240GB / WD Red 2 & 3TB / Antec 850w / RTX 2070 / Win10 Pro x64

HP Envy X360 15: Intel Core i5 8250U @ 1.6GHz 4C:8T / 8GB DDR4 / Intel UHD620 + Nvidia GeForce MX150 4GB / Intel 120GB SSD / Win10 Pro x64

 

HP Envy x360 BP series Intel 8th gen

AMD ThreadRipper 2!

5820K & 6800K 3-way SLI mobo support list

 

Link to post
Share on other sites

Do you happen to have multiple forum tabs open at once sometimes? There's a firefox bug that causes problems there - you should be able to work around it by closing all your LTT tabs, then opening them again.

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
On 9/15/2021 at 3:04 PM, colonel_mortis said:

Do you happen to have multiple forum tabs open at once sometimes? There's a firefox bug that causes problems there - you should be able to work around it by closing all your LTT tabs, then opening them again.

Yeah it's pretty likely that that's the reason. I'll see if it's fixed when I restart my PC later today.

Current PC:

Spoiler

CPU: Intel i3 4160 Cooler: Integrated Motherboard: Integrated

RAM: G.Skill RipJaws 16GB DDR3 Storage: Transcend MSA370 128GB GPU: Intel 4400 Graphics

PSU: Integrated Case: Shuttle XPC Slim

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

Budget Rig 1 - Sold For $750 Profit

Spoiler

CPU: Intel i5 7600k Cooler: CryOrig H7 Motherboard: MSI Z270 M5

RAM: Crucial LPX 16GB DDR4 Storage: Intel S3510 800GB GPU: Nvidia GTX 980

PSU: Corsair CX650M Case: EVGA DG73

Monitor: LG 29WK500 Mouse: G.Skill MX780 Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

OG Gaming Rig - Gone

Spoiler

 

CPU: Intel i5 4690k Cooler: Corsair H100i V2 Motherboard: MSI Z97i AC ITX

RAM: Crucial Ballistix 16GB DDR3 Storage: Kingston Fury 240GB GPU: Asus Strix GTX 970

PSU: Thermaltake TR2 Case: Phanteks Enthoo Evolv ITX

Monitor: Dell P2214H x2 Mouse: Logitech MX Master Keyboard: G.Skill KM780 Cherry MX Red

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Newegg

×