Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Status Updates - Redundant Read More

Browser, Version and OS: 

Chrome, Windows 10. (WhatIsMyBrowser)

Chromium Edge, Windows 10. (WhatIsMyBrowser)

 

What were you doing before it happened?

Browsing the Status Updates Activity Stream.

 

What happened?

I noticed a particularly lengthy Status Update was filling the majority of the screen/browser.

At the bottom of the Status Update is a "Read More" button, that when clicked on, simply disappears. It doesn't expand the Status Update.

Then again, the Status Update wasn't condensed to begin with.

 

What did you expect to happen?

I expected the lengthy status update to be condensed on Status Update Activity Stream page.

I also expected the "Read More" button to expand a condensed Status Update. Instead, it doesn't seem to serve a purpose after clicking it.

 

Link to a page where it happened, if applicable: 

 

Screenshots of the issue, if applicable:

unknown.png

Status Update Activity Stream Page

The Status Update is shown as-is when I click into the Activity Stream.

I haven't clicked on the "Read More" button for this Status Update.

 

unknown.png

Status Update Activity Stream Page - Before

The bottom of the lengthy Status Update, which contains a redunant "Read More" button.

 

unknown.png

Status Update Activity Stream Page - After

The "Read More" button has been clicked.

It disappears, and the Status Update condenses slightly.

 

Any other relevant details:

The redundant "Read More" issue appears both in Chrome and on Chromium Edge, when I'm signed into the forums as well as when I'm not, as well as on the user's Profile Page.

正直に生きる、一度きりの人生だから

Keeb Weeb LinksCustom Mechanical Keyboards | #KeebWeebClub

'Chew Builds: Hoshī (PC) | Eighty #391 (Keeb) | R2-968 (Keeb) | MGK64 (Keeb)

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Eschew said:

The "Read More" button has been clicked.

It disappears, and the Status Update condenses slightly.

its a known bug and usally happends.

alot of my SU's do that on mobile.

Everyone, Creator初音ミク Hatsune Miku Google commercial.

 

 

Cameras main canon xti Secondary Panasonic GX85 spare Samsung ST68 and nikion s4000

 

Pc

Spoiler

Dell prebuilt - i5-6400- 20GB ram -500gb HDD dvd 

 

HP compaq 8300 prebuilt - Intel i5-3470 - 8GB ram - 500GB HDD - bluray drive

 

old windows 7 gaming desktop - Intel i5 2400 - lenovo CIH61M V:1.0 - 4GB ram - 1TB HDD - dual DVD roms 

 

main laptop acer e5 15 - Intel i3 7th gen - 16GB ram - 1TB HDD - dvd drive                                                                     

 

school laptop lenovo 300e chromebook 2nd gen - Intel celeron - 4GB ram - 32GB SSD 

#Muricaparrotgang                                                                                   

 

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, sub68 said:

its a known bug and usally happends.

alot of my SU's do that on mobile.

Is there an existing thread in the Forum Bugs and Issues thread about it?

I'll ask the Mods to merge this thread with the existing one, if there is.

正直に生きる、一度きりの人生だから

Keeb Weeb LinksCustom Mechanical Keyboards | #KeebWeebClub

'Chew Builds: Hoshī (PC) | Eighty #391 (Keeb) | R2-968 (Keeb) | MGK64 (Keeb)

Link to post
Share on other sites
Just now, Eschew said:

Is there an existing thread in the Forum Bugs and Issues thread about it?

I'll ask the Mods to merge this thread with the existing one, if there is.

Hmm idk.

its been a problem for awhile.

 

Everyone, Creator初音ミク Hatsune Miku Google commercial.

 

 

Cameras main canon xti Secondary Panasonic GX85 spare Samsung ST68 and nikion s4000

 

Pc

Spoiler

Dell prebuilt - i5-6400- 20GB ram -500gb HDD dvd 

 

HP compaq 8300 prebuilt - Intel i5-3470 - 8GB ram - 500GB HDD - bluray drive

 

old windows 7 gaming desktop - Intel i5 2400 - lenovo CIH61M V:1.0 - 4GB ram - 1TB HDD - dual DVD roms 

 

main laptop acer e5 15 - Intel i3 7th gen - 16GB ram - 1TB HDD - dvd drive                                                                     

 

school laptop lenovo 300e chromebook 2nd gen - Intel celeron - 4GB ram - 32GB SSD 

#Muricaparrotgang                                                                                   

 

Link to post
Share on other sites

The issue here is that the read more button is added before we know the final height of the status (once images have loaded), and there's no way to add/remove it dynamically as the size changes (and that could lead to weirdness, eg with expanding spoilers). It's not ideal, but it's not problematic (and much better than the default IPS implementation, which does cause problems when this happens).

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, colonel_mortis said:

The issue here is that the read more button is added before we know the final height of the status (once images have loaded), and there's no way to add/remove it dynamically as the size changes (and that could lead to weirdness, eg with expanding spoilers). It's not ideal, but it's not problematic (and much better than the default IPS implementation, which does cause problems when this happens).

So, in the event an individual writes a long wall of text (e.g. main thread's screenshot), or posts a vertically-massive image (Example), it cannot be condensed and we have to scroll past it?

 

At the very least, if it's not a fixable issue, may we report the SU if someone abuses it for meme dumps and spam?

正直に生きる、一度きりの人生だから

Keeb Weeb LinksCustom Mechanical Keyboards | #KeebWeebClub

'Chew Builds: Hoshī (PC) | Eighty #391 (Keeb) | R2-968 (Keeb) | MGK64 (Keeb)

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, Eschew said:

So, in the event an individual writes a long wall of text (e.g. main thread's screenshot), or posts a vertically-massive image (Example), it cannot be condensed and we have to scroll past it?

 

At the very least, if it's not a fixable issue, may we report the SU if someone abuses it for meme dumps and spam?

Ah, I see. No, that isn't expected. There are cases where the show more button does appear when it's not needed, but there it looks like it just isn't working.

HTTP/2 203

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×