Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

(HELP) MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI BIOS FLASH

Hi, i've got the mpg b550 gaming edge wifi, when i tried to flash the bios (cause i have the 5600x), only the LED at the flash bios button light up. unlike the one that i see on youtube same model of MB as me, they have all their MB Led light up. anyone know what happen?

Link to post
Share on other sites

Did you make sure to flash the correct BIOS to the mobo?

GAMING RIG:

CPU: Ryzen 5 5600x (Lazy OC - Not fine tuned. PBO Tuning)

MOBO: ASUS TUF Gaming X570 PLUS (Wi-Fi)

RAM: 32GB G.Skill Ripjaws @ 3600MHz

GPU: Zotac RTX 2080 Super (Mild OC - Still Testing)

STORAGE: 500GB Crucial MX500 M.2 (Boot Drive) / 500GB Crucial SATA / 1 HDD

CASE: Dimas Tech EasyBench V3.0

 

Link to post
Share on other sites

The 5600x would have been supported out of the box.

Were you having POST problems and decided to update for that?

PSU Tier List      AMD Motherboard Tier List      SSD Tier List

If I helped you out, please leave a thumbs up. It's appreciated.

If your issue is resolved, please share the fix with the community.

 

Link to post
Share on other sites

-> Moved to Troubleshooting

^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×