Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

So... i have an Asus Mobo, with corsair peripherals. 
I recently swapped out my Asus 2070Super for a Gigabyte Eagle 3080Ti, only issue is, the lights are stuck blue. 

Corsair iCue doesn't detect the GPU, and RGB fusion doesn't either. RGB fusion crashes when i try to add a profile, and doesn't show anything anywhere else. 
any clues?

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
13 minutes ago, VioDuskar said:

So... i have an Asus Mobo, with corsair peripherals. 
I recently swapped out my Asus 2070Super for a Gigabyte Eagle 3080Ti, only issue is, the lights are stuck blue. 

Corsair iCue doesn't detect the GPU, and RGB fusion doesn't either. RGB fusion crashes when i try to add a profile, and doesn't show anything anywhere else. 
any clues?

you tried this right?

 

https://www.gigabyte.com/MicroSite/512/rgb2.html

 

there's also this

 

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N308TEAGLE-12GD/support#support-dl-utility

Edited by thrasher_565
Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, VioDuskar said:

yes, i tried both. Aorus engine is just another clocking tool. it just reinstalls RGB fusion2. 

well rgb is confusing i would contact gigabit.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×