Jump to content

VRM Temps Very High on Idle?

 Share

So I got the ROG STRIX B550-I today. I have been checking HWInfo and saw a very high VRM temperature at 81C. Is this a bad sensor or something is really wrong with my board? Also I get a weird error when launching HWINFO, added it to screenshots are below. My specs:

ASUS ROG STRIX B550-I

Ryzen 5 5600X

Noctua NH-U12S

Corsair RM750

Corsair Vengeance LPX 16GB 3200Mhz Ram

EVGA RTX 3070 XC3

EDIT: TEMP2 sensor on HWINFO also reporting a very high of 82C too. The high temperatures alternates between sensors, TEMP2 then TEMP9.

 

wut.PNG

error.PNG

CPU: Ryzen 5 5600X - GPU: EVGA RTX 3070 XC3 ULTRA - Motherboard: ASUS ROG STRIX B550-I - Ram: Corsair Vengance LPX 16GB @3200Mhz - CPU Cooler: Noctua NH-L12S - PSU: Corsair SF600 Platinum - SSDs: WD Black SN750 500GB w/ EKWB Heatsink - Case: FormD T1

Laptop: 2020 M1 Macbook Air 8/256

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Does anyone have any ideas?

CPU: Ryzen 5 5600X - GPU: EVGA RTX 3070 XC3 ULTRA - Motherboard: ASUS ROG STRIX B550-I - Ram: Corsair Vengance LPX 16GB @3200Mhz - CPU Cooler: Noctua NH-L12S - PSU: Corsair SF600 Platinum - SSDs: WD Black SN750 500GB w/ EKWB Heatsink - Case: FormD T1

Laptop: 2020 M1 Macbook Air 8/256

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×