Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

R610 no display output, no control panel output

Go to solution Solved by TubsAlwaysWins,

Got this R610 i am trying to get a GPU in. Currently I am not getitng video output from anywhere. Doesnt matter if the card is installed or not. I am also no longer getting the front display to do anything. Anyone got any thoughts?

 

Edit: Nevermind he back. Guess I didnt have the password jumper?

Got this R610 i am trying to get a GPU in. Currently I am not getitng video output from anywhere. Doesnt matter if the card is installed or not. I am also no longer getting the front display to do anything. Anyone got any thoughts?

 

Edit: Nevermind he back. Guess I didnt have the password jumper?

My PC: 

CPU: Intel i5-6600K @ 4.7Ghz Motherboard: EVGA Z170 FTW RAM: 2x8GB Corsair LPX GPU 1: EVGA GTX 1060 FTW GPU 2: MSI R9 270X HAWK Case: NZXT H440 Blue Storage: 120GB PNY, 1TB Hitachi Monitor: Asus VC279 Keyboard: Corsair K95 RGB (MX Brown) Mouse: Logitech G602

Guest PC: 

Spoiler

CPU: AMD FX-8320 Motherboard: Some shit Gigabyte board RAM: 2x4GB G.Skill Ares 2133Mhz GPU: EVGA GTX 570 DoubleShot Case: Idk. Some cheap case Storage: 250GB HDD Monitor: Some NEC thing Keyboard: Logitech G105 Mouse: Some Microsoft mouse

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×