Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mainboard short in q code display

So i build my PC all ready to go, plug it in smoke start building up. I also found the culprit. As you can see in the picture it seems the q code display somehow shorted. 
So I have several question.

What could I have possibly connected wrong that the display shorts like that?

Is there even a slight chance I could RMA for a replacement or have essentially just deleted my money?

If not, is it possible the mainboard could still function normally? (It was lit up until i cut power)

 

D691D2C3-AF72-4A26-BE97-CEA63EFDBB28.jpeg

Link to post
Share on other sites

Extremely unlikely you did anything to cause this. RMA mobo.

Quote me to see my reply!

SPECS:

CPU: Xeon X5650 OC'd to 4.2GHz @ 1.35V (courtesy of @XR6)Motherboard: Asus Sabertooth X58 RAM: 6x4GB G.Skill Ripjaws X GPU: Asus RX 570 Strix Storage: WD Blue 1TB and a 128GB Kingston UV400 PSU: EVGA 600B Case: Fractal Design Define C Cooling: H100i V2, be quiet! Pure Wings 2 (two intake, two exhausting through radiator) Monitor: 3x Dell P2210 on a Steelcase Eyesite triple monitor stand Mouse: Logitech MX Master 3 Keyboard: It changes, but usually Focus FK-9000 Mousepad: Steelseries QcK XL Headphones:  Sennheiser HD598SE and Fiio FH1S

 

 

 

 

i use arch btw

Link to post
Share on other sites

Altigh, did an RMA for by board. Hope I get a new one. One further question though. How likely is it that my connected components were taken down with the board? I could only test my GPU and PSU so far as the other components  are not compatible with my old mainboard and they seem to work just fine.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×