Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Geforce now spotty connection

Hey guys,

I'm currently using Geforce now to stream games. This is only temporary.

 

I have been fine streaming the games but recently I keep getting lag and the spotty connection indicator.

 

I can't quite figure out what it causing this. The only two applications I have running are Geforce now and YouTube Music in edge.

 

My internet should he fine to drive this even with my family watching something else on another device. My connection is fibre 500mbps.

 

My pc is about 7 years old but it has a decent gigabit Ethernet card in it.

 

Could anyone help me out?

 

Thanks

System

 

CPU: Ryzen 5 3600

Case: Phanteks eclipse P400A

Motherboard: MSI B550 Gaming Carbon WiFi

GPU: MSI RTX 3060 TI Gaming X Trio

RAM: 16GB XPG D60G CL16 3200MHZ

PSU: Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W

Storage: Crucial P2 1TB

 

 

Link to post
Share on other sites

WIred connection? 

 

Specs of PC? 

 

everything upto date? 

 

are you using the official app? 

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, The Sloth said:

WIred connection? 

 

Specs of PC? 

 

everything upto date? 

 

are you using the official app? 

Wired connection to an Intel gigabit port in motherboard. Cat 7 gold plated ethernet cable.

 

I7 4770, 24gb ddr3 1600mhz, 256gb Samsung 860 pro, Asus GT 710 2GB Passive cooled. Its an HP pre-built Elitedesk 800 g1 SFF.

 

Yes running Windows 2009.

 

Yes using official Geforce now application, I have founders 

 

 

System

 

CPU: Ryzen 5 3600

Case: Phanteks eclipse P400A

Motherboard: MSI B550 Gaming Carbon WiFi

GPU: MSI RTX 3060 TI Gaming X Trio

RAM: 16GB XPG D60G CL16 3200MHZ

PSU: Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W

Storage: Crucial P2 1TB

 

 

Link to post
Share on other sites
On 11/7/2020 at 2:29 PM, CloudPC said:

Yes running Windows 2009.

 

update to windows 10 20H2. 

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, The Sloth said:

update to windows 10 20H2. 

Thanks, I did that. It's better now.

System

 

CPU: Ryzen 5 3600

Case: Phanteks eclipse P400A

Motherboard: MSI B550 Gaming Carbon WiFi

GPU: MSI RTX 3060 TI Gaming X Trio

RAM: 16GB XPG D60G CL16 3200MHZ

PSU: Sharkoon SilentStorm Cool Zero 650W

Storage: Crucial P2 1TB

 

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×