Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

usb connect & disconnect

Morning/afternoon guys!

 

I need a spot of help, im getting a very annoying & frequent USB Disconnect &* reconnect noise & I cant figure out what it is, ive tracked the USB Log & disovered this is the one that it generates when the noise happens;

 

Port_#0002.Hub_#0006

 

I cannot for the life of me figure out which one this is? Ive unplugged & replugged All of my usb devices & none of them match this one?

 

has anyone got any tips?

 

thanks! :D


Phone: Samsung Note 10+ 5G | Computer; CPU: AMD Ryzen 9 3900X | Mobo: Asus ROG Crosshair VI Hero | RAM: 32GB Corsair RGB DDR4 | GPU:MSI Gaming X TRIO RTX 2070 SuperCase: NZXT H440 (Razer Edition) | OS: Win 10 | Storage: 1TB Intel M.2 SSD (OS), 2TB Seagate Firecuda, 128Gb Crucial SSD, 1TB WD Blue | PSU: Corsair RM850 | Display: LG 1440p 144HZ 31.5" Cooling: Corsair H100i V2 | Keyboard: Razer Blackwidow Chroma | Mouse: Razer Lancehead Wireless | Audio: Blue Yeti | Cam(s): Logitech C922

 

Link to post
Share on other sites

I do have an NZXT Hub, is anyone aware of issues with that?


Phone: Samsung Note 10+ 5G | Computer; CPU: AMD Ryzen 9 3900X | Mobo: Asus ROG Crosshair VI Hero | RAM: 32GB Corsair RGB DDR4 | GPU:MSI Gaming X TRIO RTX 2070 SuperCase: NZXT H440 (Razer Edition) | OS: Win 10 | Storage: 1TB Intel M.2 SSD (OS), 2TB Seagate Firecuda, 128Gb Crucial SSD, 1TB WD Blue | PSU: Corsair RM850 | Display: LG 1440p 144HZ 31.5" Cooling: Corsair H100i V2 | Keyboard: Razer Blackwidow Chroma | Mouse: Razer Lancehead Wireless | Audio: Blue Yeti | Cam(s): Logitech C922

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×