Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Computer turn on without any display output

Hi, my computer from all of sudden started to boot up without giving any display output to my monitor. I immediately searched the internet for solutions, but before that i turned off and on the power suply to see if it boots up normally and it did. The computer does this only at the initial boot up and boots up normally after cutting power and restoring it. I bought a new hdmi cable lately, so that's a one less of all possible issues, but i still don't know how to fix this. Plus my computer normally does beeping sound and when it boots up to dark screen, it doesn't beep.

Link to post
Share on other sites

motherboard : gigabyte z370 hd3

processor : Intel core i7-8700

graphics : Radeon rx580 8g

ram : 16gb ddr4 2400mhz

display : asus vx239

power suply : 500w

 

 

Link to post
Share on other sites

I n the bottom right of the motherboard. There are 4 leds. When this happens are any of the leds on?

Link to post
Share on other sites

I wasn't checking that when it happened and now when i restarted my computer, it booted up normally. If it will show up again, i'll let you know about those leds.

Link to post
Share on other sites
On 8/14/2020 at 11:42 AM, narrdarr said:

I n the bottom right of the motherboard. There are 4 leds. When this happens are any of the leds on?

All of them are on, but i didn't hear the beeping sound as i do hear when the computer boots up normally.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, N4rral said:

All of them are on, but i didn't hear the beeping sound as i do hear when the computer boots up normally.

All of them stay on too?

Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, narrdarr said:

All of them stay on too?

Yeah, the leds are in tact in either cases.

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, N4rral said:

Yeah, the leds are in tact in either cases.

i think there is a misunderstanding here. Im talking about the troubleshooting LED's on the motherboard. Here

 

Annotation 2020-08-16 103426.png

Link to post
Share on other sites

Now i know what lds you are talking about. Okay, i'll se next time. I got misleaded by the fact my motherboard flashes like a christmas tree.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×