Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

I Need To Access Another User Files (WINDOWS 10)

Hey, I Really Need You're Help For this problem, recently my pc is locked for whatever reason, and I tried to remove the pass, its success but my All System C data can no longer be accessed and I have System Restore Point but Windows Give this massage, And I Have Really Important file on Document Can Anyone Help?

 

My OS is Windows 10 Pro Version 1909 Build 18363.836

Capture.PNG

I Cant Restore it Either ( Restore Button Grayed Out )

Capture.PNG.c6d5ce731fca04c60c3d564be291dbe5.PNG

Edited by New display name REQUIRED
More Information

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You have to take ownership of the folder using Windows Permissions.

 

  1. Right Click the folder.
  2. Properties.
  3. Security.
  4. Advanced.
  5. Change Owner
  6. Enter your current user name in the field and click check names
  7. click the check box to Replace owner on subcontainers...
  8. Apply.

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Will take a while depending on the speed of the drive and the number of files.

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, HairlessMonkeyBoy said:

You have to take ownership of the folder using Windows Permissions.

 

  1. Right Click the folder.
  2. Properties.
  3. Security.
  4. Advanced.
  5. Change Owner
  6. Enter your current user name in the field and click check names
  7. click the check box to Replace owner on subcontainers...
  8. Apply.

Ok I will try it

Just now, HairlessMonkeyBoy said:

Will take a while depending on the speed of the drive and the number of files.

It Doesnt Matter If Its Take like 3 Days

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

4 minutes ago, HairlessMonkeyBoy said:

You have to take ownership of the folder using Windows Permissions.

 

  1. Right Click the folder.
  2. Properties.
  3. Security.
  4. Advanced.
  5. Change Owner
  6. Enter your current user name in the field and click check names
  7. click the check box to Replace owner on subcontainers...
  8. Apply.

Its Failed

Capture.PNG

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Try on the folder "maina", not on "users". You might have to click "continue" a hole bunch.

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, HairlessMonkeyBoy said:

Try on the folder "maina", not on "users". You might have to click "continue" a hole bunch.

ok

 

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, HairlessMonkeyBoy said:

Try on the folder "maina", not on "users". You might have to click "continue" a hole bunch.

its still Failed

if you cant help , its Ok i really appreciate your work , thank you

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

You can try adding your current user to the Full Control Permissions instead.

 

  1. Right Click the folder.
  2. Properties.
  3. Security.
  4. Advanced.
  5. Add
  6. Select Principal
  7. Enter your user name and check names
  8. click the full control check box
  9. Okay.
  10. Apply.

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

When I have this issue I fiddle around with these until something works 😅

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

So do you have this system physically? You just lost your password?

 

Why not plug the hdd into anouther system and copy the files from there?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Electronics Wizardy said:

So do you have this system physically? You just lost your password?

 

Why not plug the hdd into anouther system and copy the files from there?

That appears to be what he is doing. or at lest, the result would be the same.

BabyBlu (Primary Rig): 

  • CPU: Intel Core i9 9900K @ up to 5.3Ghz, 5.0Ghz all-core
  • Motherboard: Asus Maximus XI Hero
  • RAM: G.Skill Trident Z RGB 4x8GB DDR4-3200 @ 4000Mhz 16-18-18-34
  • GPU: MSI RTX 2080 Sea Hawk EK X, 2070Mhz core, 8000Mhz mem
  • Case: Phanteks Evolv X
  • Storage: XPG SX8200 Pro 2TB NVME, 3x ADATA Ultimate SU800 1TB (RAID 0), Samsung 970 EVO Plus 500GB NVME
  • PSU: Corsair HX1000i
  • Display: MSI MPG341CQR 34" 3440x1440 200Hz(OC) Freesync, Dell S2417DG 24" 2560x1440 165Hz Gsync
  • Cooling: Custom water loop (CPU & GPU), Radiators: 1x140mm(Back), 1x280mm(Top), 1x420mm(Front)
  • Keyboard: Corsair Strafe RGB (Cherry MX Brown)
  • Mouse: MasterMouse MM710
  • Headset: Corsair Void Pro RGB
  • OS: Windows 10 Pro

Roxanne (Wife Build):

  • CPU: Intel Core i7 4790K @ Per Core 5.0Ghz - 5.0Ghz - 4.9Ghz - 4.8Ghz, Cache @ 4.6Ghz, relidded with LM TIM
  • Motherboard: Asus Z97A
  • RAM: G.Skill Sniper 4x8GB DDR3-2400 @ 10-12-12-24
  • GPU: EVGA GTX 1080 FTW2 with LM TIM
  • Case: Corsair Vengeance C70, With Custom Side-Panel Window
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB, Samsung 860 EVO 1TB, Silicon Power A80 1TB NVME
  • PSU: Corsair AX760
  • Display: Samsung C27JG56 27" 2560x1440 144Hz Freesync
  • Cooling: Corsair H115i RGB
  • Keyboard: GMMK TKL(Kailh Box White)
  • Mouse: Glorious Model O-
  • Headset: SteelSeries Arctis 7
  • OS: Windows 10 Pro

BlackBox (HTPC):

  • CPU: Intel Pentium G4600 (Kaby Lake)
  • Motherboard: Asus H110T/CSM Thin Mini-ITX
  • RAM: G.Skill 1x8GB DDR4-2400 SO-DIMM CL16
  • GPU: HD 630
  • Case: Akasa Euler Fanless Solid Aluminum THIN Mini ITX Case (passively cooled)
  • Storage: Samsung 850 EVO 250GB
  • PSU: External 120W Power Adaptor
  • Display: 4K TV
  • Cooling: Passively cooled by the Akasa case. No moving parts!
  • Keyboard/Mouse: Handheld QWERTY keyboard and trackpad.
  • OS: Windows 10 Pro, Kodi autostarts on boot

NAS:

  • Synology DS216J
  • 2x8TB WD Red NAS HDDs in RAID 1. 8TB usable space
Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, Electronics Wizardy said:

So do you have this system physically? You just lost your password?

 

Why not plug the hdd into anouther system and copy the files from there?

Ok I Will Tried That

3 minutes ago, HairlessMonkeyBoy said:

You can try adding your current user to the Full Control Permissions instead.

 

  1. Right Click the folder.
  2. Properties.
  3. Security.
  4. Advanced.
  5. Add
  6. Select Principal
  7. Enter your user name and check names
  8. click the full control check box
  9. Okay.
  10. Apply.

Cant Work

Edited by New display name REQUIRED
Wrong Info

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, New display name REQUIRED said:

Tried That And Its Still Denied

WHat model is the hard drive?

 

DId you try to change ownership?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Electronics Wizardy said:

WHat model is the hard drive?

 

DId you try to change ownership?

Sorry I Didnt Try That Wrong Info

 

Model : WD Blue 1TB 7200RPM

Change Ownership : Yes And Its Denied As I shown before

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, New display name REQUIRED said:

Sorry I Didnt Try That Wrong Info

 

Model : WD Blue 1TB 7200RPM

Change Ownership : Yes And Its Denied As I shown before

Can you show the error when you mount the drive locally and change owner?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, Electronics Wizardy said:

Can you show the error when you mount the drive locally and change owner?

I Didn't Try That yet I Said It Wrong Info I Will Give You More Info 5 Hours Later, because In Indonesia Now its 2:56 AM 

Gigabyte A320M-S2h Rev 1.2
Ryzen 5 1600 w/ Stock Wraith Spire

Micron 8GB 2666MHz From HP Prebuilt @ 3533MHz CL18 (Single Channel)

MSI RX 460 4GB OC w/ RX 560 Bios for couple months

WD Green 240GB m.2 SATA III 
WD Blue 7200RPM 1TB
WD Blue 5400RPM 1TB
Seagate Pipeline 5900RPM 500GB
Zalman ZM600-HP (Heatpipe Utilized PSU) 600W 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

unless the drive is encrypted,

and if you run out of other ideas 
a linux live usb,

might be able to get the data back without dealing with the permissions issue 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×