Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

F@H Web Client Dark Skin with PPD comparison by GPU / WU

Go to solution Solved by LAR_Systems,

HI everyone,  Quick update. 

 

There was some server updates today to deal with server resource issues so sorry if you  were impacted by some strangeness like WU averages etc. being a little strange while this occurred.

 

In addition to the cleanup you will now find that for GPU projects the Atoms and Cause is reported on the slots.

Atoms and Cause coming to CPU slots soon.

 

image.png.96a2a24471ee3392c37e18b8310adc99.png

 

The PPD indicator has been updated so there is a +/- 10% tolerance for the red or green indicators coming on for when you GPU slot is operating within this "Average" range making it a more useful indication as to when PPD is out of the ordinary.

 

Project pages on the database site have been updated to show the Atoms, Core and project branch status of projects.

image.png.d3fcd4c830ec61537d13dc93b7450eae.png

And CPU based project pages (link found in the CPU slots in the web client) now contain the BETA charts for PPD-PLC (PPD per logical processor) as that system builds data and is under review.

 

image.thumb.png.03ed6ca321e14602de92ef37145c6c2c.png

 

These client based updates will trickle in to the wild over the next couple hours and take effect with a refresh of the page when they do.

55 minutes ago, Spotty said:

I like the LTT colour scheme you're using. Is it possible to make it as a theme for the advanced client? I'm not even sure if you can use custom themes in the advanced client or if you can only use the built in F@H themes.

I would totally rock an LTT skin on the advanced client. Mot of them are kinda poo-poo as it is. 

"Put as much effort into your question as you'd expect someone to give in an answer"- @Princess Luna

Make sure to Quote posts or tag the person with @[username] so they know you responded to them!

 RGB Build Post 2019 --- Rainbow 🦆 2020 --- Velka 5 V2.0 Build 2021

Purple Build Post ---  Blue Build Post --- Blue Build Post 2018 --- Project ITNOS

CPU i7-4790k    Motherboard Gigabyte Z97N-WIFI    RAM G.Skill Sniper DDR3 1866mhz    GPU EVGA GTX1080Ti FTW3    Case Corsair 380T   

Storage Samsung EVO 250GB, Samsung EVO 1TB, WD Black 3TB, WD Black 5TB    PSU Corsair CX550M    Cooling Cryorig H7 with NF-A12x25

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, marknd59 said:

You should pop over to PCMR to promote the extention and poach some new team members. 🙂

Don't worry, I already plan to go to PCGH, PCMR and the folding forum to advertise once we have some of the bugs sorted and an embedded LTT link in the skin! 

My Folding Stats - Join the fight against COVID-19 with FOLDING! - If someone has helped you out on the forum don't forget to give them a reaction to say thank you!

 

The only true wisdom is in knowing you know nothing. - Socrates
 

Please put as much effort into your question as you expect me to put into answering it. 

 

  • CPU
    Ryzen 7 1700 3GHz 8-Core Processor @ 4Ghz
  • Motherboard
    GA-AX370-GAMING 5
  • RAM
    DOMINATOR Platinum 16GB (2 x 8GB) @ 3400mhz
  • GPU
    Aorus GTX 1080 Waterforce
  • Case
    Cooler Master - MasterCase H500P
  • Storage
    Western Digital Black 250GB, Seagate BarraCuda 1TB x2
  • PSU
    EVGA Supernova 1000w 
  • Display(s)
    BenQ - XL2430(144hz), Dell 24" portrait
  • Cooling
    MasterLiquid Lite 240
Link to post
Share on other sites

great job!  works great on my machines so far, needs a dedicated LTT link though im sure some people around here could swing that....

Link to post
Share on other sites

@LAR_Systems thanks for letting me know whats good for now, give us a shout out in the F@H and BOINC channel in discord if you ever release it for FF or other browsers. I already talked to one of the mozilla team about it and they would be excited to see a dark extension for F@H since some of them run the client

Link to post
Share on other sites

It decided to reduce my poor GPU to insignificant dashes... :(

 

Was fine half an hour ago and neither a reload nor close/reopen window works

 

image.png.39eb2ce1a4fa21145f7b1f1c9923a5af.png

F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX3080, 2TB SX8200Pro, 2x16TB Ironwolf RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary, Mountain Everest Max

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB SX8200Pro RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites

image.png.506e5f3474927f1b9e3058f15ee8c8a7.png

 

So apparently it only is showing my results for the system you log into, and not all systems? or do I need to let it run for a bit so it gathers the data?

 

https://folding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=812207

"Put as much effort into your question as you'd expect someone to give in an answer"- @Princess Luna

Make sure to Quote posts or tag the person with @[username] so they know you responded to them!

 RGB Build Post 2019 --- Rainbow 🦆 2020 --- Velka 5 V2.0 Build 2021

Purple Build Post ---  Blue Build Post --- Blue Build Post 2018 --- Project ITNOS

CPU i7-4790k    Motherboard Gigabyte Z97N-WIFI    RAM G.Skill Sniper DDR3 1866mhz    GPU EVGA GTX1080Ti FTW3    Case Corsair 380T   

Storage Samsung EVO 250GB, Samsung EVO 1TB, WD Black 3TB, WD Black 5TB    PSU Corsair CX550M    Cooling Cryorig H7 with NF-A12x25

Link to post
Share on other sites

It shows "current performance vs known" so it obviously only appears while actually folding.

F@H
Desktop: i7-5960X 4.4GHz, Noctua NH-D14, ASUS Rampage V, 32GB, RTX3080, 2TB SX8200Pro, 2x16TB Ironwolf RAID0, Corsair HX1200, Thermaltake Overseer RX1, Samsung 4K curved 49" TV, 23" secondary, Mountain Everest Max

Mobile SFF rig: i9-9900K, Noctua NH-L9i, Asrock Z390 Phantom ITX-AC, 32GB, GTX1070, 2x1TB SX8200Pro RAID0, 2x5TB 2.5" HDD RAID0, Athena 500W Flex (Noctua fan), Custom 4.7l 3D printed case

 

Dell XPS 2 in 1 2019, 32GB, 1TB, 4K

 

GPD Win 2

Link to post
Share on other sites

I think the GPU performance might be having a problem at the moment. It was working for me but now it is just showing this all the time.

 

GPU Performance: A Geforce RTX 2060 folding on this project is new to the folding.lar.systems database and will be available in the next 4-6 hours for performance comparison.

 

The project is 14201 and it is in the database.

 

Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, marknd59 said:

Ya looks like we broke it, but it's beta so we should expect little problems every now and then.

yep its borked, i believe we can all agree its @Den-Fi's fault. those RX580s Overloaded the server

My EOC F@H stats | My F@H Stats | My Real time F@H Production | My Boinc Stats

My team in point Generation order:

- Bender: Corsair CARBIDE 600C | Win 10 Pro 21H1 | AMD Ryzen 2600 | 32GB DDR4-3200MHz Crucial CL22 4x8GB | Noctua NH-U14H | 512GB Toshiba SSD | EVGA 2060 KO Ultra | EVGA FTW 3070 8GB Metal BackPlate |  Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING | Seasonic FOCUS Plus 1000 Gold SSR-1000FX | 55" Samsung 120Hz 3D TV

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Calculon (MainTower): Fractal Design Meshify S2 White |  Win 10 Pro 21H1 | AMD Ryzen 3900x | 64GB DDR4-3200 TridentZ RGB | Noctua NH-D15 | 2x 1TB NVME Samsung 970 Pro | AMD 5700XT XFX Rx-57XT8OFF6 | Gigabyte X570 WiFi Pro | Seasonic FOCUS Plus 750 Gold SSR-750FX | Dell U2719W & 2x D3218HN

 

Honorable Mentions:

- Leela: Dell Inspiron AIO 7775 | Win 10 Pro 2004 | Ryzen 1700 | 16GB Micron DDR4-2400
1 TB NVME Crucial P1 | AMD RX580 | 330Watt ACadapter | 4K 27" LCD

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- iZac (Server): Fractal Design Node 804 | SVR 2019 std | Ryzen 2600 | 32GB DDR4-3200MHz Crucial CL22 4x8GB | AMD Wraith Prism
1x256GB NVME TeamGroup MP33, 1x512GB NVME TeamGroup MP33, 9x4TB SATA R6 | ASROCKRACK x470D4U | RM650i PSU | NO Monitor

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Scooty-Puff SR: Dell G5 5505 | Windows 11 Pro Beta | AMD RYZEN R7-4800H | 16GB DDR4-3200 | 2xPM981 1TB NVME | AMD RX5600M | 240 Watt ACadapter

- Scooty-Puff: Dell XPS 9575 | Win 11 Pro Beta | Intel i7-8705 | 16 GB RAM DDR4-2400 (intg) | 2TB NVME Intel 660p | AMD RX VEGA M GL | 130Watt ACadapter

Flexo: Apple Macbook Pro 15" 2015 | Mac OS 12 | i7-4870HQ | 16 GB RAM | 1TB 970EVO Plus | R9 M370x | 85 Watt

 

Useful stuff i may mention

F@H Babysitter | F@H in the Dark | HFM Setup

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, cbigfoot said:

yep its borked, i believe we can all agree its @Den-Fi's fault. those RX580s Overloaded the server

tenor.gif?itemid=4930192

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, TVwazhere said:

image.png.506e5f3474927f1b9e3058f15ee8c8a7.png

 

So apparently it only is showing my results for the system you log into, and not all systems? or do I need to let it run for a bit so it gathers the data?

 

ding.extremeoverclocking.com/user_summary.php?s=&u=812207

It can only do what the F@H web client can do, so it only see's the system it's running on directly and communicates with the local F@H API on that system.

Something like the advanced client where it can talk to multiple hosts won't be possible in the a web extension directly as the extension has to have pre-defined permissions for URLs/IPs that are predictable.

That said... a way down the road goal could be something like... you run the client on each of your folding boxes logged in or with a key in the extension that could send the updates to my API server and give you remote view / control of each host... but then I better have a sponsor because the bandwidth X the number of F@H would be brutal :) 

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Den-Fi said:

tenor.gif?itemid=4930192

The GPU DB calculations hit a snag last night when some PPD values got to big for the data type they were held in... so yes... I too blame the RX580s ;)   All fixed now... client should be better today.

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites
33 minutes ago, LAR_Systems said:

The GPU DB calculations hit a snag last night when some PPD values got to big for the data type they were held in... so yes... I too blame the RX580s ;)   All fixed now... client should be better today.

giphy.gif

Link to post
Share on other sites
23 hours ago, TVwazhere said:

I would totally rock an LTT skin on the advanced client. Mot of them are kinda poo-poo as it is. 

This looks like it's possible, through my quick test resulted in crashing F@H advanced client ;)

Looks like there is just a theme directory for the F@H AC, copy one, rename it... restart F@H and it shows up in the advanced client Theme dropdown... reverse engineering the assets and how it works exactly will need to come later once I have the extension working better and in Firefox.

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites

I'm still getting "folding on this project is new to the folding.lar.systems database" .

 

RTX 2060, project 14201 is in the database now that it's working again but it's not showing up in GPU performance comparison on web control.

 

Windows 10 pro

Client control ver. 7.6.9

Chrome - Version 83.0.4103.61 (Official Build) (64-bit)

 

Link to post
Share on other sites
1 hour ago, marknd59 said:

I'm still getting "folding on this project is new to the folding.lar.systems database" .

 

RTX 2060, project 14201 is in the database now that it's working again but it's not showing up in GPU performance comparison on web control.

 

Windows 10 pro

Client control ver. 7.6.9

Chrome - Version 83.0.4103.61 (Official Build) (64-bit)

 

Hi the results on the DB site may appear faster in terms of server/client caching than the ones that show up in the web client for cases where you are the first user to submit the GPU/WU combination.

In an hour or so the web control should update the GPU stats with the information in the DB as the caching rules expire.

 

I set some of these caching policies very aggressively for now until I can get a baseline for server performance and users.

Please check if it's showing now, if not I will take a closer look at your GPU/WU and the information you left me (which is very helpful btw). 

Cheers

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites

@LAR_Systems Nope still not working.

 

 When I loaded the extention on Tuesday everything was working just fine, the GPU performance comparison was working. I was the 1st to get RTX 2060 into the database and it showed up right away. All I've been getting for the last few days are project 14201 WU's and I had the the web control page open all day yesterday with "?nofade=true" so there should be a lot of data for that project.

 

 

100m.jpg

0001.jpg

Link to post
Share on other sites

i just noticed there's no normal RTX 2080 yet in the database, so i'll let my main rig crunch some WU's the coming days.

pretty excited how it stacks up to a 2080 Super. those go for petty cheap secondhand nowadays.

 

first result should be a bitoff tough since i'm still browsing on he thing.

763654948_RTX2080.thumb.PNG.131f5f6993b006b994ef6821efd11414.PNG

-Phoenix-  -VouwFabriek-

BlackMac Woody Clack Virtuality Lil'Lad Plot-Device

all your proteins are belong to us.

Link to post
Share on other sites
4 hours ago, marknd59 said:

@LAR_Systems Nope still not working.

 

 When I loaded the extention on Tuesday everything was working just fine, the GPU performance comparison was working. I was the 1st to get RTX 2060 into the database and it showed up right away. All I've been getting for the last few days are project 14201 WU's and I had the the web control page open all day yesterday with "?nofade=true" so there should be a lot of data for that project.

 

 

100m.jpg

0001.jpg

 

Found the issue if you look it's how F@H IDs the card and me trying to fix it on the DB.

So F@H card ID for your GPU is  "Geforce RTX 2060" with a lower case F...   So yesterday morning I think I saw... this lower case F displaying on my site in the GPU list... got triggered and corrected it toe GeForce and in doing that... your card did not match the lookup anymore.

I have updated the API to ignore case when pulling up the records and you should be getting comparison data again as your client side cache clears.

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites

@LAR_Systems

 

I cleared out cache in Chrome. I have also updated F@H to v7.6.13 in case that was the problem and it's still reports my GPU's as "Geforce RTX 2060"  with a lower case F don't know why.


The changes have had some effect. The web control page has changed the GPU Performance now says -

 

GPU Performance: A folding on this project is new to the folding.lar.systems database and will be available in the next 4-6 hours for performance comparison.

 

No mention of GPU type.

 

I'll leave Web control open for a few hours in no sleep mode and see what happens.
 

 

 

0002.jpg

0003.jpg

Link to post
Share on other sites
7 hours ago, marknd59 said:

@LAR_Systems

 

I cleared out cache in Chrome. I have also updated F@H to v7.6.13 in case that was the problem and it's still reports my GPU's as "Geforce RTX 2060"  with a lower case F don't know why.


The changes have had some effect. The web control page has changed the GPU Performance now says -

 

GPU Performance: A folding on this project is new to the folding.lar.systems database and will be available in the next 4-6 hours for performance comparison.

 

No mention of GPU type.

 

I'll leave Web control open for a few hours in no sleep mode and see what happens.
 

 

 

0002.jpg

0003.jpg

Please refresh this morning I reworked how the cards are looked up to try and account for your case and there were two extension version updates yesterday as a result.  Currently build is v1.0.2 looks like your on  v1.0.1 

The effort was to decouple the name shown to you, and the sometimes odd/wrong GPU type / Name in the F@H database.

This way I might be able to correct the names for display only while F@H can keep sending me the funky ones from the client.

Hardware & Programming Enthusiast - Creator of Folding@Home in the Dark browser extension and GPU PPD database

Link to post
Share on other sites

@LAR_Systems still the same with v1.0.2. I've had the Web control open for the last few hours it's completed a few WU's in that time and nothing has changed.

 

I posted in the Folding Community Board to try to see if anyone else has the same problem. You don't have to spend your time trying to get this to work just for me, but if you want to try and find the problem anyway I'll help in anyway I can.

 

 

screenshot-2020.05.29-13_39_02.jpg

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×