Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Ftp site not showing up at all.

Matthewv1998
 Share

Hello, I need some help. I've been trying to setup a ftp site on a old laptop as a remote access point for myself and another friend of mine for animation work. I have everything setup, ports are forwarded, permissions are setup, its allowed access through firewall, ive followed the steps, but none of my computers can see the site, web browers and file explorer doesn't see it, computers outside the network dont see it, nothing, its like it doesn't exist. it does say that it cant verify any paths to any file, external or internal as well. anyone have any idea why????

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

What FTP Server software are you using? 

From your FTP Client what error code do you get? 

 

If your local computers are just timing out:

Have you confirmed you have the right internal IP?

Have you opened the port on any software firewall (e.g Windows firewall, iptables, etc..)  Have you run a netstat on the server to make sure it's listening on the port you specified? 

Spoiler

Desktop: Ryzen9 5950X | ASUS ROG Crosshair VIII Hero (Wifi) | EVGA RTX 3080Ti FTW3 | 32GB (4x8GB) Corsair Vengeance RGB Pro 3200Mhz | EKWB EK-AIO 360D-RGB | EKWB EK-Vardar RGB Fans | 1TB Samsung 980 Pro, 1TB Crucial P1 NVMe, 4TB WD Black | Corsair 5000D Airflow | Corsair HX850 Platinum PSU | LG 32" 32GK850G Monitor x2 | Ducky DK2108 Keyboard | Steel Series Sensei Ten | MicroLab Solo 7C Speakers | Audio-Technica ATH-M50xBT Headphones | TC-Helicon GoXLR | Audio-Technica AT2035 | LTT Desk Mat | XBOS-X Controller | Windows 10 Pro

 

Spoiler

Server: Fractal Design Define R6 | Ryzen 3950x | ASRock X570 Taichi | EVGA GTX1070 FTW | 64GB (4x16GB) Corsair Vengeance LPX 3000Mhz | Corsair RM850v2 PSU | Fractal S36 Triple AIO | 10 x 8TB HGST Ultrastar He10 (WD Whitelabel) | 500GB Aorus Gen4 NVMe | 2 x 1TB Crucial P1 NVMe | LSI 9211-8i HBA

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Your ISP may be blocking the port.  Shaw and Telus do.

 

Slayerking92

<Type something witty here>
<Link to some pcpartpicker fantasy build and claim as my own>

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

Newegg

×