Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

It posted... But now.....

CypherQc
 Share

Go to solution Solved by CypherQc,

Ok let me try something. I will clone my other pc's windows install, remove the cd key and reset the pc.

Hi please help :(((((

 

My setup

Ryzen 5 3600

Asus tuf gaming z570-plus wifi

Gskill ripjaws V 2x8gb ddr4-3600

Asus gtx 1060

 

So I installed everything, it posted everything went great!

 

Made usb w windows iso... And now I get this

20200506_032806.thumb.jpg.437ea3e82674def4f6d95d249b014102.jpg

 

This is the first time this happenned in my life! Usually windows installs with whatever is there and then downloads drivers! I don't know what to do help!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

https://support.microsoft.com/en-us/help/2755139/a-media-driver-your-computer-needs-is-missing-or-a-required-cd-dvd-dri

 

 

Looks like your ISO is probably corrupt. Try other USB ports, this could maybe be because the drive is in a 3.0 port? Most likely though, you'll want to wipe the USB and remake your ISO.

Lenovo Ideapad 720s 14 inch ------ One day I'll have a desktop again...

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

14 minutes ago, CypherQc said:

Made usb w windows iso

what version of windows are you trying to install.  

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

9 minutes ago, Spork829 said:

https://support.microsoft.com/en-us/help/2755139/a-media-driver-your-computer-needs-is-missing-or-a-required-cd-dvd-dri

 

 

Looks like your ISO is probably corrupt. Try other USB ports, this could maybe be because the drive is in a 3.0 port? Most likely though, you'll want to wipe the USB and remake your ISO.

Tried 2 cds and 5 usb keys downloading multiple versions of isos on 3 different computers. I have excluded any of these issues.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

10 minutes ago, CypherQc said:

Latest windows 10.iso from msft

you don't have raid on in your bios do you?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, CypherQc said:

Tried 2 cds and 5 usb keys downloading multiple versions of isos on 3 different computers. I have excluded any of these issues.

Man, that's really weird. What drive are you trying to install on? I've had NVME drives give me trouble trying to install before, could be that?

Lenovo Ideapad 720s 14 inch ------ One day I'll have a desktop again...

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

3 minutes ago, CypherQc said:

So can't be that

what are you making your iso usb with?  rufus?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Spork829 said:

Man, that's really weird. What drive are you trying to install on? I've had NVME drives give me trouble trying to install before, could be that?

Have 3 drives, 1 barracuda hdd, one 970 evo and a crucial cx500. But i doubt thats the issue since i cant even get to that menu. I just press the [Install Now] button and this is what happens.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, CypherQc said:

Its disabled. So can't be that.

 

:(

 

 

So, you don't see any hard drives or partitions in the list when you get to the screen where you choose to install Windows? Do they display in BIOS?

 

You shouldn't need to install drivers unless you have a RAID and you need to install the RAID drivers. At least as far as I know..

TuringMachine

Ryzen 5 3600x - Asus Strix B450-F - Asus ROG RTX 2060S Strix AD - Fury Beast 3200 2x16 GB DDR4 - Phanteks P400S - Corsair RM 650x - BeQuiet! Dark Rock 4 - 2x Kingston A2000 NVMe 1TB SSD (RAID 0) - 2x Samsung QVO 1TB SSD (RAID 0) - Seagate Barracuda 3TB

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, aDoomGuy said:

So, you don't see any hard drives or partitions in the list when you get to the screen where you choose to install Windows? Do they display in BIOS?

 

You shouldn't need to install drivers unless you have a RAID and you need to install the RAID drivers. At least as far as I know..

I dont even reach that menu.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, CypherQc said:

Tried rufus and the official windows media creation tool

disconnected everything but your usb drive, mouse and keyboard?

 

no other addon cards installed? or other drives?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

3 minutes ago, CypherQc said:

Have 3 drives, 1 barracuda hdd, one 970 evo and a crucial cx500. But i doubt thats the issue since i cant even get to that menu. I just press the [Install Now] button and this is what happens.

Maybe try this? From microsoft forums:

 

  • If you are installing with USB drive, when it asks for driver, click Cancel. Once you are at the welcome screen, insert the USB drive to a different USB port. Then click Install Now to install.

- worked perfect for me.

Lenovo Ideapad 720s 14 inch ------ One day I'll have a desktop again...

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, CypherQc said:

I dont even reach that menu.

That's genuinely strange......

 

If I understand you correctly you used the Microsoft tool to make the bootable USB?

Are all your drives showing in BIOS? I assume you want to install to the Evo drive? Try to remove the other drives you are not installing to and see what happens?

TuringMachine

Ryzen 5 3600x - Asus Strix B450-F - Asus ROG RTX 2060S Strix AD - Fury Beast 3200 2x16 GB DDR4 - Phanteks P400S - Corsair RM 650x - BeQuiet! Dark Rock 4 - 2x Kingston A2000 NVMe 1TB SSD (RAID 0) - 2x Samsung QVO 1TB SSD (RAID 0) - Seagate Barracuda 3TB

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Spork829 said:

Maybe try this? From microsoft forums:

 

  • If you are installing with USB drive, when it asks for driver, click Cancel. Once you are at the welcome screen, insert the USB drive to a different USB port. Then click Install Now to install.

- worked perfect for me.

Ok 2 sec

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, aDoomGuy said:

That's genuinely strange......

 

If I understand you correctly you used the Microsoft tool to make the bootable USB?

Are all your drives showing in BIOS? I assume you want to install to the Evo drive? Try to remove the other drives you are not installing to and see what happens?

Yes

Yes they all show up

Tried already. :(

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

3 minutes ago, CypherQc said:

I will clone my other pc's windows install, remove the cd key and reset the pc.

It is so crazy, that it has to work

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, CypherQc said:

Seems to work. We shall see. Its just very weird the install media doesnt work.

Yeah bro.. never seen that one before.

TuringMachine

Ryzen 5 3600x - Asus Strix B450-F - Asus ROG RTX 2060S Strix AD - Fury Beast 3200 2x16 GB DDR4 - Phanteks P400S - Corsair RM 650x - BeQuiet! Dark Rock 4 - 2x Kingston A2000 NVMe 1TB SSD (RAID 0) - 2x Samsung QVO 1TB SSD (RAID 0) - Seagate Barracuda 3TB

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×