Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Can't control NZXT AER rgb fan's speed.

IIIMARKIII
 Share

Hey guys!


I bought my PC and had it built by the computer store. I have 2 AER rgb fans and a kraken x62 and for some reason in CAM, I can't control the speed of the 2 fans. I can control the rgb and stuff, but not the speed. 

 

I have a hue 2 controller, I don't know what's wrong. Would taking a picture of my mobo help to see if the fan header is plugged in wrong?

 

In the bios, it sees 1 fan, but can't actually control it. 

IMG_8467.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Hue 2 is only for RGB. Where are the fans connected? (4pin fan connector)

^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

10 hours ago, LogicalDrm said:

Hue 2 is only for RGB. Where are the fans connected? (4pin fan connector)

If i see correctly only 1 thing is plugged into the motherboard cpu_fan connector. 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

11 hours ago, IIIMARKIII said:

If i see correctly only 1 thing is plugged into the motherboard cpu_fan connector. 

So where are the others connected to? You would need to buy Grid+ to control fans with CAM. They are probably using some hub now.

^^^^ That's my post ^^^^
<-- This is me --- That's your scrollbar -->
vvvv Who's there? vvvv

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×