Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Motherboard not reporting but working

 Share

My motherboard (B350 MSI TOMAHAWK) doesn t connect anymore with some features. MSI aplication don t detect it,can t change gpu voltage,can t read it s temperature,I overclocked the CPU  and did some tests but nothing more than 2.6V

 

System:Ryzen 7 1700

TeamGroup 2400mhz ddr4

RX580 XFX GTS

 

 

 

Untitled.jpg

Untitled.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, Cips234 said:

2.6V

I very much hope this is a mistake, even if you meant to type 1.6V, that's still a very unsafe voltage.

QUOTE/TAG ME WHEN REPLYING

Spend As Much Time Writing Your Question As You Want Me To Spend Responding To It.

If I'm wrong, please point it out. I'm always learning & I won't bite.

 

Motherboard Tier LIst

PC Troubleshooting

PSU Tier List

You don't need a big PSU

 

Desktop:

Delidded Core i7 4770K - GTX 1070 ROG Strix - 16GB DDR3 - Lots of RGB lights I never change

Laptop:

HP Spectre X360 - i7 8560U - MX150 - 512GB SSD - 16GB DDR4 - I lost my pen so I convince myself I don't need it

 

"Sometimes I just buy computer hardware with no practical use for it, maybe I'm weird"

-Galileo Galilei, 1604

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Ups =)) Yeah I wanted to say 1.26

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Solved! Vanguard Anti-Cheat was blocking msi from working

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×